VÉGE AZ ELŐFIZETÉSNEK! MOSTANTÓL INGYEN NÉZHETED A KEDVENC CSATORNÁIDAT!

VÉGE AZ ELŐFIZETÉSNEK! MOSTANTÓL INGYEN NÉZHETED A KEDVENC CSATORNÁIDAT!

VÉGE AZ ELŐFIZETÉSNEK! MOSTANTÓL INGYEN NÉZHETED A KEDVENC CSATORNÁIDAT!

[good_old_share]

Nem Szeretnél Többé A Kábeltv Műsoráért Előfizetni? Ez Az Eszköz Lehetővé Teszi, Hogy Ingyen Nézhesd Kedvenc TV Csatornáidat.

 

loading...

A Világszinten Több Mint 1,5 Milliós Eladott Darabszámmal, Ez A Legjobb Megoldás, Hogy Ingyen Nézhesd Kedvenc Csatornáidat, Sorozataidat, Filmjeidet.
Mindannyian tudjuk, hogy milyen dühítően drágák tudnak lenni a kábeltv számlák, előfizetések.

loading…


Fizetsz a kábeltv csomagért, Netflixért, filmekért és sport csatornákért is… ezek mind összeadódnak.

Valamint persze ott van még a hardver része is. Az te antennád, AppleTV vagy egyéb stick-ek, DVD lejátszó és gyakran a drága okos TV-k.

Szóval nem meglepő, hogy egyre több és több ember érdeklődik egy olcsóbb, egyszerűbb megoldás felé, amivel törölheti előfizetéseit és elfelejtheti az összes hardvert.

loading...

Hála égnek van egy megoldás, hogy ingyenes, legalási úton nézhessünk HD TV csatornákat.

Egy amerikai startup cég előállt egy új, olcsó kis készülékkel, ami megváltoztatja az emberek média fogyasztását.

Miről is van szó?
Ez a TVFox Antenna. Egy új szuper antenna ami olyan TV jeleket képes fogni, amiket semmilyen más antenna nem tudott idáig. Ezáltal több mint 100 csatornát kapsz teljesen legálisan és ingyenesen.

 

Egy NASA-nál dolgozó mérnök fejlesztetése, katonai technológiával. A TVFox Antenna egy sárvédő formáját használva egy modern külsőt kapott, ami még megbízhatóbb és technológialiag fejllett antennát eredményez, ami a napokban tört be a piacra. De van egy nagy különbség: bármilyen műsort, csatornát vagy filmet megnézhetsz ingyen! Előfizetés nélkül teljesen legálisan.

Hogy működik?

loading…


Egyszerűen! Csak csatlakoztasd a TVFox Antenna-t bármilyen TV vagy monitorhoz. A csomag tartalmaz minden kávelt. Nyomd meg a bekapcsoló gombot és kész. Tényleg csak 10 másodperc és már nézheted is kedvenc csatornáidat.

FIGYELEM! Az oldal alján vélemények!

De miért ingyenes? A titok az a törnyév, amiről egyik kábelTV szolgáltató sem akarja, hogy tudomást szerezz. Ebben az áll, hogy minden kábelTV szolgáltatónak biztosítania kell a normál jel mellett egy további, vezeték nélkül fogható jelet. Tehát, hogy törvényt ne sértsenek, sugározzák ezt a jelet, de csak nagyon alacsony frekvencián, ami miatt szinte semmilyen antenna nem képes biztosan fogni azt. Egészen mostanáig, hiszen a TVFox Antenna meghozta a változást.

“Ez a készülék rengeteg pénzt spórolt meg nekem!”
Akármelyik csatornát beállíthatod egésznap teljesen ingyen. Mindezt persze Ultra HD felbontásban természetesen. Egy dolgot meg kell itt jegyeznünk, mégpedig, hogy az optimális távolság a TV sugárzó pontoktól 48 kilométer. De ezekből a pontokból szinte mindenhol van a közelben szerte a világban. A környezeti és időjárási körülmények szintén hatással lehetnek az adásra, de a TVFox Antenna fejlett technológiájával ezt te alig fogod megérezni.

Bármennyire is túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, nincs benne csavar, átverés. Ez az egyik oka, hogy a TVFox Antenna globálisan őrült eladási számokat produkál jelenleg. Mielőtt még lemondanád a TV szolgáltatódnál az előfizetésed, fontos megemlíteni, hogy van néhány csatorna, amit nem lehet fogni ezzel az antennával. Viszont a csatornák kb 85%-át biztosan tudod fogni és ami még fontosabb, hogy ezek között ott vannak a legnépszerűbb csatornák, amiket napjainkban mindenki néz.

Ezt ígéri egy internetes áruház. Figyelem! Mielőtt bárki rendel ebből a termékből, előtte tájékozódjon a részletekről! A forrást és a cég oldalát az oldal alján találod! Mi nem teszteltük az antennát!

TVFox Antenna INDÍTÁS VIDEÓ

loading…


De ez legális?

IGEN! Egyértelműen. Teljesen legális, hiszen a kábelTV szolgáltatók ingyenesen sugározzák a jelet.

Természetesen a kábelTV szolgáltatók nem örülnek ennek a helyzetnek, de semmit nem tehetnek. Nekik törvény szerinti kötelezettségük, hogy a jelet sugározzák. Szerencsére mostantól az olyan fejlett antennával, mint a TVFox Antenna, fogni is lehet ezt a jelet.

Ezt ígéri egy internetes áruház. Figyelem! Mielőtt bárki rendel ebből a termékből, előtte tájékozódjon a részletekről! A forrást és a cég oldalát az oldal alján találod! Mi nem teszteltük az antennát!

Mennyibe kerül ez nekem?
Biztosan azt gondolod, hogy túl drága lesz…Tévedés! A TVFox Antenna jelenleg kiárusítás alatt van és kevesebb mint 8 000 HUF-os áron elérhető. Egyszeri költség – nincs előfizetés, nincs havidíj.

Hol tudom megvenni?

Ide kattintva közvetlenül a cég honlapjáról.

Ha szeretnél tízezreket megspórolni és többet nem fizetni a műholdas vagy kábel TV szolgáltatásért és nem érdekel, hogy néhány csatornát emiatt elveszítesz, amit igazából nem is néznél, akkor itt az ideje kipróbálnod a TVFox Antenna antennát.

Figyelem! Mielőtt bárki rendel ebből a termékből, előtte tájékozódjon a részletekről! A forrást és a cég oldalát az oldal alján találod! Mi nem teszteltük az antennát!

Kezd el a kedvenc csatornáidat ingyenesen nézni…
Most, hogy informálódtál erről a brilliáns újdonságról, hadd mutassam meg hogyan szerezheted be. Mindössze annyit kell tenned hogy követed ezt a 3 lépést:

1. lépés: Rendeld meg még ma a TVFox Antenna-t és használd ki a 35% árkedvezményt.

loading…


2. lépés: Ha megérkezett, csomagold ki és csatlakoztasd bármilyen TV készülékedhez a csomagban található kábelekkel és kapcsold be.

3. lépés: Nézz HD TV műsorokat ingyen… A TVFox Antenna automatikusan eléd tárja az összes csatornát, csak válassz egyet és élvezd a műsort!

Néhány vélemény:

Forrás

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ITT VAN GYURCSÁNY LELEPLEZŐ VIDEÓJA!
ITT VAN GYURCSÁNY LELEPLEZŐ VIDEÓJA!

ITT VAN GYURCSÁNY LELEPLEZŐ VIDEÓJA! [good_old_share] Gyurcsány: Kíváncsi vagy, hogy miért kapnak 300 ezer forintos nyugdíjat a magyarok zsebéből olyan...

AZ ELKÖVETŐ MÉG SZABADON! FÉNYES NAPPAL PRÓBÁLTA ELRABOLNI A KISLÁNYT-VIDEÓ.
AZ ELKÖVETŐ MÉG SZABADON! FÉNYES NAPPAL PRÓBÁLTA ELRABOLNI A KISLÁNYT-VIDEÓ.

AZ ELKÖVETŐ MÉG SZABADON! FÉNYES NAPPAL PRÓBÁLTA ELRABOLNI A KISLÁNYT-VIDEÓ. [good_old_share] Borzasztó! A szülőket figyelmeztették, hogy az elkövető továbbra is...

Close