ÜZENT A KORMÁNY:MINDENKI SPÓROLJON NYUGDÍJAS ÉVEIRE, MERT ŐK NEM SEGÍTENEK.

ÜZENT A KORMÁNY:MINDENKI SPÓROLJON NYUGDÍJAS ÉVEIRE, MERT ŐK NEM SEGÍTENEK.
Email

ÜZENT A KORMÁNY:MINDENKI SPÓROLJON NYUGDÍJAS ÉVEIRE, MERT ŐK NEM SEGÍTENEK.

Email

Világos, hogy egyre kevesebb embert szeretne támogatni a Kormány!

 

A társadalom elöregedése miatt szükséges, hogy az öngondoskodás minél előbb elterjedjen, mondta Varga Mihály, aki szerint a kormány politikájának legfontosabb eredménye, hogy az emberek több pénzt tudnak félretenni.

loading…


A nyugdíjrendszerről a miniszter azt mondta, stabil, de az öngondoskodás elemi rész kell, hogy legyen mindenkinek az életében.

loading...

Szemléletváltást igényel az állampolgároktól, és minél több embernek fel kell ismernie azt, hogy mindenkinek az életében szükség van arra, hogy megtakarításokkal rendelkezzen.

A társadalom korszerkezete szükségessé teszi az öngondoskodás mielőbbi elterjedését. Magyarországon a 65 év felettiek létszáma 1,8 millió fő, míg az öregségi nyugdíjasoké 2 millió, a foglalkoztatottak száma 4,2 millió fő. A nyugdíjkiadások 2014-ben a GDP 9,1 százalékát és az államháztartási kiadások 17 százalékát jelentették, mondta el Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Portfolio Öngondoskodás Konferenciáján.

Egy hozzászóló véleménye:

Az öngondoskodás fontos eleme volt a magánnyudíj pénztár. Amely a járulék összegével – és annak hozadékával – növelte volna a nyugdíjat. Ez a saját számlán gyűjtött pénz örökölhető. (VOLT)!!

Ezt vette el a kormány, kb. 3 ezer milliárd!!! forint értkben. Most meg azt kiabálják, hogy gondoskodj önmagadról!?

loading...

Egy másik hozzászóló így gondolja:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Akkor adják vissza a pénzünket amit minden hónapba levonnak a fizetésemből 35 éve, és azt elrakom és lesz pénzem! Nem kell a sza… nyugdíja !!!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
ORBÁN CSAK NEVET A TÜNTETÉSEKEN!
ORBÁN CSAK NEVET A TÜNTETÉSEKEN!

ORBÁN CSAK NEVET A TÜNTETÉSEKEN! Századvég: A tüntetések meg se kottyantak az Orbán-kormánynak.   A Fidesz-KDNP előnye továbbra is stabil...

BÉLA ÉS SZENT PÉTER.
BÉLA ÉS SZENT PÉTER.

BÉLA ÉS SZENT PÉTER. Béla arcon csókolta feleségét, megfordult majd mély álomba zuhant. Egyszer csak felébredt és azt látta hogy...

Close