TÖRTÉNELMI DEVIZAPER-A BÍRÓ KI MERTE MONDANI AZ IGAZSÁGOT!

TÖRTÉNELMI DEVIZAPER-A BÍRÓ KI MERTE MONDANI AZ IGAZSÁGOT!

TÖRTÉNELMI DEVIZAPER-A BÍRÓ KI MERTE MONDANI AZ IGAZSÁGOT! OSZD MEG!

Történelmi per Békés megyében. VIDEÓ ALÁBB! (OLKT beszámoló)

A békési per már azért is rendkívüli, mert a bíróság merte vizsgálat tárgyává tenni, hogy vajon elégséges volt-e a bankok tájékoztatása a hitelfelvevők irányában!

loading...

Ez ebben a sötét országban, ahol – ellentétben pl. Ausztriával, Németországgal, Svájccal, Szingapúrral, az Egyesült Államokkal stb. – még azt is letiltotta a politika, hogy a bankmaffia devizaárfolyam manipulációi miatt vizsgálat induljon a bankok ellen.

Ami bankmaffia lebuktatásokra és vizsgálatokra, valamint büntetésekre világszerte sor került, arra Magyarországon – a rendkívül szélsőséges korrupciós maffializmus miatt – nem kerülhetett sor.

A bankokról ugyanis – nyilvános viharú állami vizsgálatok által – világszerte kiderült, hogy törvénytelenül manipulálták az árfolyamot, mégpedig természetesen abból a célból, hogy a hitelfelvevők a lehető legrosszabbul járjanak, és lehetőleg mindenüket elveszítsék, a bankárok pedig a lehető legtöbbet és lehetőleg végtelen időkön át rabolhassanak a lakosságtól és a világ országainak csontig kifosztására.

Mindannyiunk és minden utódainak eltörölhetetlen és örök, irreverzibilis elszegélnyítésére, nyomorára és despotizmusba döntésére.

loading...

Egy kis kitérő: Ne feledjük! Éveken keresztül, -így folytatólagosan a bíróságok által kimondva, és a bankok által elszámolással igazolva  hatalmas összegekkel sarcolták a pénzintézetek a Magyar családokat! Ennek a cselekménynek, és a hozzá kapcsolódó  pénzügyi tételeknek a "tisztességtelenül felszámolt összegek" elnevezést adták. Az MNB által kimutatva ez 634 milliárd (!!!) forintot tett ki hazánkban!!! (IGEN, jól olvastad!!!)

A bankok tehát – vezette le az élő adásban Molnár F. Árpád, a Hírháttér és a HírArténa főszerkesztője – nem tájékoztatták az ügyfeleket, hogy ők azt csinálnak az árfolyammal a lakosság kárára, valamint a saját hasznukra, amit akarnak(!), és arról sem tájékoztatták a hitelfelvevőket, hogy nekik nem csak az az érdekük, hogy az árfolyam történelmi mértékben elszálljon, hanem ehhez minden eszközük adott!

Vagyis nyilvánvalóan meg fogják tenni! Ahogyan ez a végrehajtott maffiamerénylet ki is derült világszerte!

Tehát mivel a bankok a legfontosabb tényekről sem tájékoztatták az embereket, ezért az EU-s fogyasztóvédelmi törvények értelmében egyetlen fillért sem kaphatnak senkitől azon kívül, mint amennyit hitel címén felvettek! Ez a törvény! És ez az Európai Unió összes országának kötelező érvényű törvénye!

Nézzék meg a magyarországi Békés nevű városból közvetített élő adásukat, amely történelmi súlyú és fontosságú tényeket, megállapításokat és gondolatokat tartalmaz!

loading…


Azon már nem is lepődött meg senki, hogy az élőzés – azaz a live stream – során az amerikai Facebook – a nemzetközi botrányokhoz és örök következményekhez vezetett legutóbbi csoportos betiltás után – ismét újabb csodát produkált, amilyennel eddig soha, semmikor, sehol nem találkoztunk és nem hallottunk: annak ellenére, hogy az élő adás közvetítése nem szakadt meg, a nézők üzenetei sorban olvashatók lettek arról, hogy az élő adást már senki nem látja és senki nem hallja (azaz számukra blokkolásra került), a nézők száma tehát nullára zuhant, de közben valakik, valahol továbbra is nézték, mert céljuk nem az volt, hogy ők ne kísérhessék figyelemmel, hanem az, hogy a nyilvánosság ne értesüljön arról, mi történik. Forrás.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ ÁLLAMTITKÁROK FIZETÉSE 30 SZÁZALÉKKAL EMELKEDETT! ÉS A TIÉD?
AZ ÁLLAMTITKÁROK FIZETÉSE 30 SZÁZALÉKKAL EMELKEDETT! ÉS A TIÉD?

AZ ÁLLAMTITKÁROK FIZETÉSE 30 SZÁZALÉKKAL EMELKEDETT! ÉS A TIÉD? [good_old_share] A jó munkát bizony meg kell fizetni! Cselesen, csak úgy...

LAKÁSMAFFIA-PINCÉBEN ÉS SUFNIBAN TARTOTTÁK AZ IDŐS EMBEREKET, HOGY ELSZEDJÉK A LAKÁSUKAT!
LAKÁSMAFFIA-PINCÉBEN ÉS SUFNIBAN TARTOTTÁK AZ IDŐS EMBEREKET, HOGY ELSZEDJÉK A LAKÁSUKAT!

LAKÁSMAFFIA-PINCÉBEN ÉS SUFNIBAN TARTOTTÁK AZ IDŐS EMBEREKET, HOGY ELSZEDJÉK A LAKÁSUKAT! [good_old_share] Embertelen körülmények között tartottak idősöket, hogy ügyvédi segítséggel...

Close