TÉNYLEG KÉSZPÉNZT ADNAK A TESCÓBAN A VÁSÁRLÓKNAK.

TÉNYLEG KÉSZPÉNZT ADNAK A TESCÓBAN A VÁSÁRLÓKNAK.

TÉNYLEG KÉSZPÉNZT ADNAK A TESCÓBAN A VÁSÁRLÓKNAK.

[good_old_share]

Áprilistól két új szolgáltatást kínál a Budapest Bank a Tesco hipermarketekben – áll a pénzintézet és az áruházlánc jegyezte közleményben.

 

loading...

Az egyik szolgáltatás keretében hitel formájában juthat készpénzhez a vásárló, a másiknál gyors elbírálású kölcsön igényelhető.

loading…


A Tesco Készpénzhitelt az igényléstől számított akár 30 percen belül, akár hétvégén is megkaphatják az ügyfelek a helyben átadott Instant Tesco Vásárlókártyán, amelyet a kártya aktiválása után bármelyik bankautomatából felvehetnek. A Tesco Kis Kölcsön egy személyi kölcsön, amelynek előnye szintén a gyors elbírálás.

Gyorsan elbírálják

 

A vásárlók a Budapest Bank és a Tesco együttműködésének köszönhetően immár akár fél óra alatt készpénzhez juthatnak a hipermarketekben található tanácsadói pultoknál.

A készpénzhiteli szolgáltatás legnagyobb előnye a gyorsaság: hiánytalan dokumentáció esetén az igényléstől számított akár 30 percen belül az ügyfél rendelkezésére áll a kívánt, 100 és 300 ezer forint közötti hitelösszeg a helyszínen kapott vásárlókártyán.

loading...

A hitelt az ügyfelek a banki nyitvatartási időn túl, akár hétvégén is igényelhetik, az áruházak tanácsadói pultjainál, azok nyitvatartási idejében.

A kártya aktiválása után a megítélt hitelösszeg azonnal felvehető bármelyik bankautomatából, az első készpénzfelvétel díját pedig a bank utólag visszatéríti az ügyfélnek.

A készpénzhitel visszafizetése havi egyenlő törlesztőrészletekben történik a Budapest Bank hitelkártyán elérhető "Részletformáló" szolgáltatásával. A futamidő a hitelösszegtől függően 24 vagy 36 hónap lehet.

loading…


A készpénzhitel annyiban is különleges, hogy ügyfeleink a jóváhagyott kártyával a Tesco Vásárlókártya minden előnyét is élvezhetik."

Ezen túlmenően, újból igénybe vehetik a hitelkártya keretet a pontos törlesztést követően – mondta el Halász Balázs, a Tesco Pénzügyi Szolgáltatások magyarországi vezetője.

Magasabb összeg esetén személyi kölcsön

 

A másik új szolgáltatás a, Tesco Kis Kölcsön, egy személyi kölcsön, amelynek igénylése egyszerű, a hitelbírálat pedig szintén mindössze 30 perc alatt megtörténhet.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Amennyiben az ügyfél hétköznap reggel 8 és délután 17 óra között hiánytalan dokumentációval igényli a kölcsönt, pozitív elbírálás esetén már a következő munkanapon a fizetési számláján lesz a megítélt összeg.

Ennél a terméknél a hitelösszegnél magasabb kölcsönösszeg igényelhető.

A Magyar Nemzeti Bank nemrég bejelentett új növekedési terve a hitelezett ügyfelek bázisának szélesítése és a lakossági hitelezési aktivitás növelése irányába mutat.

Az eredmények eddig biztatók a teljes piacot tekintve: 2018 első két hónapjában 70 százalékkal több új személyi kölcsönt folyósítottak a hitelintézetek, mint a tavalyi év azonos időszakában.

[good_old_share]

loading…


loading...
Read previous post:
ÍGY KELL LENGETNI A TÖRÜLKÖZŐT!
ÍGY KELL LENGETNI A TÖRÜLKÖZŐT!

ÍGY KELL LENGETNI A TÖRÜLKÖZŐT! [good_old_share] Egy kis vidámság....   Bármit is csinált a férj az ágyban, felesége sose érte...

HA TÖBB MINT HÉT NAPIG NEM LÉTESÍTESZ TESTI KAPCSOLATOT, EZEKKEL A BETEGSÉGEKKEL TALÁLKOZHATSZ.
HA TÖBB MINT HÉT NAPIG NEM LÉTESÍTESZ TESTI KAPCSOLATOT, EZEKKEL A BETEGSÉGEKKEL TALÁLKOZHATSZ.

HA TÖBB MINT HÉT NAPIG NEM LÉTESÍTESZ TESTI KAPCSOLATOT, EZEKKEL A BETEGSÉGEKKEL TALÁLKOZHATSZ. [good_old_share] Ha több mint 7 napig nem...

Close