TÁNCZOS ÜGY-MEGVAN A VALÓDI GYILKOS, DE 50 ÉVRE TITKOSÍTOTTÁK.

TÁNCZOS ÜGY-MEGVAN A VALÓDI GYILKOS, DE 50 ÉVRE TITKOSÍTOTTÁK.

Megvan a valódi gyilkos, de 50 évre titkosították!

[good_old_share]

Megdöbbentő információk a Tánczos-üggyel kapcsolatban:..

 

loading...

Miközben az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit letartóztatták, az ugyanekkor brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát futni hagyják.

loading…


Az Újbuda Televízió egyik adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett:

A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt, Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet…

Az 1998-as gyilkosságot nyugodtan nevezhetjük a modern-kori tiszaeszlári bűnpernek. A Magyar Jelen című lap már 2007-ben közölt egy 2 részes, komoly kutatómunkára alapozott oknyomozó írást, amiben azt bizonyították, hogy a gyilkosság miatt bebörtönzött Tánczos Gábor ártatlan, a valódi gyilkosokat pedig egy abban az időben Vas megyében járt belterjes, ám nemzetközi befolyással bíró szekta tagjai között kell keresni.

loading...

Mindezt alátámasztja az egykori nyomozásban közreműködő dr. Lépold Józsefné rendőrségi grafológus kijelentése is, amit az Újbuda Televízió adásában tett korábban.

Dr. Lépold Józsefné már a nyomozás során – Tánczos Gábor írását tanulmányozva – arra a következtetésre jutott, hogy Tánczos Gábor ártatlan, a gyilkosságot valaki más követte el. Most már ki merte mondani azt, hogy a gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet!

Ugyan miféle befolyásos gyilkos vagy gyilkosok lehetnek azok, akiknek a kedvéért 50 évre titkosíthatnak egy ilyen mocskos ügyet?

loading…


Az Újbuda Televízió alábbi adásában 22:33-tól kezdődik a lényeg: A videó után a cikk folytatódik!

loading…


Molnár F. Árpád: A Tánczos-ügyben kelt legutóbbi nagyobb jelentőségű ügy egyébként az volt, amikor a Magyar Grafológiai Társaság kb. évtizedeken át elnöke, Lépold Józsefné egy televíziós műsorban bejelentette, hogy az állam 50 évre titkosította a körmendi gyermekgyilkosság valódi elkövetőjének nevét, miközben Tánczos Gábor ártatlanul ült 10 évet azért az emberölésért, amit nem ő követett el.

 

Ezért a bejelentéséért akkoriban Lépold Józsefné ellen széles körű állampolitikai üldözés indult, de bíróság végül nem volt hajlandó elítélni.

TÁNCZOS GÁBOR TELEFONÁLT:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Tánczos Gábor – édesanyja szavaival is a háttérben – azzal kezdte, hogy mióta pár nappal ezelőtt beszéltünk, olyan dolgok történtek, amik miatt fel kellett hívniuk. A halálbüntetés.

loading…


Tánczos Gábor megtapasztalta, milyen az, amikor politikai okokból egyik kormány adja a másiknak a kilincset egy ártatlan ember gyilkosságért való elítélésében. Tánczos mélyen hívő keresztény, aki minden alkalommal, amikor beszélünk, mindig a Bibliából idéz, mindig a Jézus Krisztus tanításait hangoztatja, és édesanyjával mindig nagyon ügyelnek arra, hogy még privátban is rendkívül diplomatikusak maradjanak, mélyen keresztényi stílusban szólva az őket kezdettől halálos ellenségként kezelt politikai közpénzes bűnözőkről és utolsó, halmozottan lebukott gazemberekről. Forrás.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BETILTJÁK A DIZELEKET? NEM! ITT A MEGOLDÁS!
BETILTJÁK A DIZELEKET? NEM! ITT A MEGOLDÁS!

BETILTJÁK A DIZELEKET? NEM! ITT A MEGOLDÁS! [good_old_share] Megvan a megoldás a dízelautók problémájára!   A Bosch új technológiája egyesíti...

A FÉRJ OTTHAGYTA TERHES FELESÉGÉT TELE ADÓSSÁGGAL - AZTÁN A NŐ FURCSA DOLGOT TALÁLT A SÜTŐBEN.
A FÉRJ OTTHAGYTA TERHES FELESÉGÉT TELE ADÓSSÁGGAL – AZTÁN A NŐ FURCSA DOLGOT TALÁLT A SÜTŐBEN.

A FÉRJ OTTHAGYTA TERHES FELESÉGÉT TELE ADÓSSÁGGAL - AZTÁN A NŐ FURCSA DOLGOT TALÁLT A SÜTŐBEN. [good_old_share] Több évi próbálkozás...

Close