SZÜRREÁLIS – KIM DZSONGIL ANGYALAI ÍGY SZURKOLNAK AZ OLIMPIÁN.

SZÜRREÁLIS - KIM DZSONGIL ANGYALAI ÍGY SZURKOLNAK AZ OLIMPIÁN.
loading...

SZÜRREÁLIS – KIM DZSONGIL ANGYALAI ÍGY SZURKOLNAK AZ OLIMPIÁN.

Kim Dzsongil angyalai

 

Bár sokan talán azt gondolnák, hogy a kizárólag csinos lányokból válogatott alakulat Kim Dzsongun pr-fogása, de az ötlet nem az extravagáns diktátor fejéből pattant ki, hanem az ilyesmi iránt lényegesen kevésbé fogékonynak ismert apjától, Kim Dzsongiltől származik.

loading…


A mozgalmian vidámnak tűnő dalocskák és a szigorú egységben végrehajtott mozdulatok leírhatatlan hatást keltenek egy lelátón, és ha ezt még fel is bírnánk dolgozni valahogy, ott van még az egyetlen idősebb és férfi csapattag közreműködése.

A vélhetően felvigyázói minőségben szolgáló úr fegyelmezetten próbálja imitálni, hogy követi a koreográfiát, de amikor bonyolódni kezdenek a dolgok, teljesen elveszíti a fonalat és egyre bizonytalanabbul tapsikol a szinkronban ingadozó, hajlongó lányok között.

A videót kiszolgáló szerver leterhelt, ha nem indul el a felvétel, akkor várj, vagy frissítsd az oldalt. A videó után a cikk folytatódik, és újabb videót is találsz!

loading…


Szigorú követelményeknek kell megfelelniük azoknak, akik Észak-Koreának akarnak szurkolni egy világeseményen, hogy meglepő és kevésbé meglepő szurkolói rigmusokat skandáljanak katonás fegyelemmel.

Kik kísérik az észak-koreai olimpikonokat Dél-Koreában?

A 2018-as téli olimpia talán legfontosabb eseménye, hogy a két Koreát közös hokicsapat képviseli a jégkorongtornán. A legszürreálisabb jelensége viszont egészen biztosan az északról érkező 229 fős nemzeti szurkolói csapat.

A Phjongcshangban feltűnést keltő 229 fős csoport nem az első, és még csak nem is a legnagyobb észak-koreai szurkolói különítmény, amit a kommunista diktatúra átküldött a szomszédba.

Kiből lehet szurkoló?

 

A szurkolói csoportba csak azok kerülhetnek be, akik megfelelnek a szigorú feltételeknek. Az első természetesen az, hogy az illető nő legyen.

loading…


EMELLETT KÖTELEZŐ A JÓ ALAK ÉS A LEGALÁBB 165 CENTIMÉTERES MAGASSÁG, BÁR AKI KIVÉTELESEN JÓL NÉZ KI, ANNAK PÁR CENTI HIÁNYT MEGBOCSÁTANAK.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

160 centi alatt viszont tényleg semmi esély. Ahogy az sem kerülhet be, akinek bármilyen családtagja eltűnt vagy külföldön él. Régebben a tagokat szinte kizárólag a phenjani egyetemről választották, elsősorban azok közül, akik zenei, illetve tánc tanulmányokat végeztek. És alapfeltétel a rezsimhez való teljes lojalitás is.

A legszürreálisabb jelensége viszont egészen biztosan az északról érkező 229 fős nemzeti szurkolói csapat:

loading…


A szurkolói csapat nemcsak megjelenéséve állít példát az észak-koreai népnek, de feltétlen és végletes rajongásával is. A 2003-as degui csapat tagjai például azért váltak hőssé az országban, mert amikor egy buszon utazva észrevették, hogy az utcán egy Kim Dzsongilt ábrázoló zászló lóg az esőben, többen heves zokogásban törtek ki, és ahogy lehetett, rohantak, hogy behozzák, mert a nagy vezető képe nem ázhat el.

 

A korábbi csoportok tagjai közül többen is valóságos sztárrá váltak egy-egy eseményen, ám Ri Szoldzsu karrierjével egyikük sem vetekedhet. Ri Szoldzsu egyike volt a 2005-ben, Incseonban szurkoló 125 fős csapatnak. Az akkor 16 éves lány szépsége nagy feltűnést keltett Dél-Koreában, a titokzatos lányról azt pletykálták, hogy még a főtitkárnál jó volt egy-egy szívességre. Ezt persze semmi sem bizonyította, de egyébként is sokkal többre vitte ennél.

AZ ÉSZAK-KOREAI RÁDIÓ 2012 NYARÁN BEJELENTETTE, HOGY Ő LETT KIM DZSONGUN FELESÉGE, FEBRUÁRBAN PEDIG MEGSZÜLETETT GYEREKÜK, KIM DZSUE.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
JOBB MINT A VÉDŐOLTÁS! SÜSD MEG A FOKHAGYMÁT - 6 GEREZD MEGGYÓGYÍT!
JOBB MINT A VÉDŐOLTÁS! SÜSD MEG A FOKHAGYMÁT – 6 GEREZD MEGGYÓGYÍT!

JOBB MINT A VÉDŐOLTÁS! SÜSD MEG A FOKHAGYMÁT - 6 GEREZD MEGGYÓGYÍT! Süsd meg a fokhagymát! 6 gerezd elég, hogy...

NÉMETORSZÁG A HALÁLTUSÁJÁT VÍVJA? KEMÉNY ÜZENETET KAPTAK A POLITIKUSOK!
NÉMETORSZÁG A HALÁLTUSÁJÁT VÍVJA? KEMÉNY ÜZENETET KAPTAK A POLITIKUSOK!

NÉMETORSZÁG A HALÁLTUSÁJÁT VÍVJA? KEMÉNY ÜZENETET KAPTAK A POLITIKUSOK! Az alábbi videó a legnagyobb videó-megosztó portálon jelent meg, és hatalmas...

Close