SZIJJÁRTÓ ELSZÓLTA MAGÁT: A MULTIK, ÍGY A BANKOK ÉRDEKEIT IS SZOLGÁLJUK!

SZIJJÁRTÓ ELSZÓLTA MAGÁT: A MULTIK ÉS A BANKOK ÉRDEKEIT SZOLGÁLJUK!

SZIJJÁRTÓ ELSZÓLTA MAGÁT: A MULTIK ÉS A BANKOK ÉRDEKEIT SZOLGÁLJUK!

[good_old_share]

Hajrá multik, éljenek a bankok! A Magyar emberek pedig kidolgozhatják a belüket is! Legalább most már tisztán látunk, hogy kiknek az érdekében is történnek a dolgok.

loading…


loading...

Botrányos: a Fidesz minisztere elszólta magát, az emberek érdekei helyett a multikét képviselik.

Botrányos nyilatkozatot tett Szijjártó Péter külügyminiszter egy nemzetközi útján, azt kottyintotta el, hogy igazából kiknek az érdekében is vezetik be a rabszolgatörvénynek is csúfolt brutális túlórát.

Hatalmas botrányt kevert, hogy a Fidesz az eddig elrendelhető évi 250 túlórát, megemeli 400 órára, ráadásul ezzel nem 1 év után, hanem 3 év múlva kell elszámolnia a munkaadónak.

Most azonban Szijjártó Péter egy Németországi útján Düsseldorfban szólta el magát újságíróknak, hogy kinek az érdekében is politizál a Fidesz, amikor elfogadja a rabszolgatörvényt:

loading...
loading…


Szíjjártó a következőket mondta: “a Magyarországon beruházó észak-rajna-vesztfáliai cégek egyértelműen kedvezően fogadták a magyar kormány azon törvénymódosító javaslatait, amelyek tovább növelik az ország versenyképességét, és a korábban kihívásként emlegetett munkaerőpiaci helyzeten javítanak.”- számolt be a 444. Szerk: Viszont a Magyar embereknek, a külföldi cégek hazai rabszolgaként dolgoztatott Magyar munkavállalóinak ez a fajta kormányzati hozzáállás már nem tetszik! JOGOSAN! Hány bőrt akarnak még rólunk lenyúzni? Miért nem Magyar gyárakat pl. cukorgyárakat építünk, amely hazánknak termeli a nyereséget???? Meddig nyaljuk még a multik, meg a bankok va…gát???

Arra vagyunk büszkék, hogy multinacionális külföldi nagyvállalatok és bankok hazai alulfizetett rabszolgáiként dolgoztatjuk a Magyar embereket??? Ennyi telik a kormánytól???

Tehát, magyarul a multinacionális cégek érdekében vezeti be a kormány a dolgozók totális kizsákmányolását elősegítő javaslatot. Azaz, a kormány a magyar emberek érdekei helyett a multik érdekeit képviseli.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Hát itt tartunk, a dolgozók tiltakoznak, a szakszervezetek tiltakoznak, mert elveszik a szabadidőt és a cafetériát is Szíjjártó meg azzal henceg külföldön, hogy a multik érdekében politizál a magyar kormány.

Arról nem fog beszámolni a magyar propaganda média, hogy Szíjjártó elszólta magát, hogy a rabszolgatörvény valódi indoka a multik igényeit kiszolgálja a Fidesz, ezért oszd meg ezt a posztot, mert ez még a tisztességes Fideszeseket is fel fogja háborítani. Forrás.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NAGY FENÉK-A KUTATÓK SZERINT A NAGY FENEKŰ NŐK OKOSABBAK ÉS EGÉSZSÉGESEBBEK.
NAGY FENÉK-A KUTATÓK SZERINT A NAGY FENEKŰ NŐK OKOSABBAK ÉS EGÉSZSÉGESEBBEK.

NAGY FENÉK - A KUTATÓK SZERINT A NAGY FENEKŰ NŐK OKOSABBAK ÉS EGÉSZSÉGESEBBEK. [good_old_share] Az oxfordi egyetemen nemrégiben készült tanulmány...

Felemelték Egerszegi olimpiai életjáradékát.
Felemelték Egerszegi olimpiai életjáradékát.

Felemelték Egerszegi olimpiai életjáradékát. - Közel kétmillióra emelik a járadékot. [good_old_share] Három fideszes képviselő, Bánki Erik, Gulyás Gergely és Kocsis Máté...

Close