SZEXET KÉRTEK A NAGYOBB ZSEBPÉNZÉRT A MAGYAR NEVELŐOTTHONBAN!

SZEXET KÉRTEK A NAGYOBB ZSEBPÉNZÉRT A MAGYAR NEVELŐOTTHONBAN!

Szexet kértek a nagyobb zsebpénzért a magyar nevelőotthonban-írja a Bors.

[good_old_share]

Perverz nevelők, lelkileg megnyomorított gyerekek. Kiskorúak, akik játékért, édességért nevelőket elégítenek ki. Mindez Magyarországon…

loading...

Jogvédők és hozzátartozók úgy döntöttek, leleplezik, mi is folyik annak a nevelőotthonnak a falai között, amelyről borzalmas történeteket mesélnek a korábbi lakói.

Az élet most is „zajlik”, a jogvédők állítják, néhány hete egy nap alatt öt tini került kórházba. Négyen begyógyszerezték magukat, az ötödik pedig felvágta az ereit. Nem akartak meghalni, csak elkerülni onnan, ahonnan minden fiatalkorú menekül.

Orálra tanították

A név nélkül nyilatkozó fiatalok egyike egy olyan kilencéves kislányról ír, akit a nevelők tanítottak meg arra, hogyan kell szájjal kielégíteni egy férfit. A nevelők abban is rutint szereztek, hogyan kerüljenek közel a sokszor árva, félárva fiatalokhoz, hogyan jussanak hozzá a szexuális kielégüléshez.

loading...

A nagyobbaknak zsebpénzt ígértek, a kisebbeknek játékokat, édességet. A kicsik 9–10 évesek voltak, a nagyobbak 13–15 esztendősek. Volt olyan korábbi lakó, aki azt sem tagadja, a bent folyó perverz játékok miatt lett torz a későbbi szexuális élete.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

„Elsősorban olyanokra gerjedek – hála a nevelőotthonnak –, mint taposás, talpnyalás. Sajnos ezek végig fogják kísérni az életemet.”

Tizenöt fiatal vallott

loading…


A jogvédők 15 olyan fiatalt találtak, akik mertek mesélni arról, mi is folyik az intézmény falai között. Neveket is mondtak nekik. Rendőrségi feljelentés is született. Egy bentlakó hozzátartozója tette, melyben leírta, a nevelők szexért cserébe extra kimenőt engedélyeznek a lányoknak. A rendőrség feljelentés-kiegészítést rendelt el.

NAGYON SÚLYOS KÖVETKEZMÉNY

Juhász Adrienn mentálhigiénés szakember: – Az erőszaknak, különösen a gyermekkorban elszenvedett szexuális visszaélésnek, lehetnek nagyon súlyos és hosszú távú következményei. Ennek oka, hogy személyiségfejlődésének korai szakaszában éri a trauma az áldozatot, ami nagyon érzékeny időszak.

A cikket alátámasztó összes bizonyíték – sértettek és megvádoltak nevei – a Bors szerkesztőségének birtokában vannak.

Szerinted mit érdemelnek? Lejjebb megírhatod!

Facebook hozzászólások
loading...