SOROS GYÖRGY NEMZETBIZTONSÁGI KÉRDÉS! MEG VAN A MEGOLDÁS!

SOROS GYÖRGY NEMZETBIZTONSÁGI KÉRDÉS! MEG VAN A MEGOLDÁS!

SOROS GYÖRGY NEMZETBIZTONSÁGI KÉRDÉS! MEG VAN A MEGOLDÁS!

A FIDESZ-KDNP, illetve a Jobbik szerint Soros György hatalmas veszélyt jelent országunkra nézve.

 

Szerintük Soros mindent elkövet, hogy aláássa hazánk gazdaságát, destabilizálja Magyarországot, és a migráns-áradat mögött is nagyrészt ő áll.

loading…


loading...

A FIDESZ így nyilatkozik a fidesz.hu weboldalon:  SOROS BRÜSSZELBEN LOBBIZIK, HOGY NYOMÁST GYAKOROLJANAK MAGYARORSZÁGRA. A Fidesz szerint egyértelmű, hogy Soros György a magyar emberek akarata és érdeke ellen lobbizik majd Brüsszelben, a kormány bevándorláspolitikája miatt akarja nyomás alá helyeztetni Magyarországot.

Soros György minden bizonnyal azt szeretné megvitatni Jean-Claude Junckerrel, hogy miként lehet "félretenni" Magyarországot az útból, hogyan lehetne megnyitni a magyar határt az illegális bevándorlók előtt és hogyan rombolhatnák le a biztonságot jelentő jogi és műszaki határzárat, ami régóta Soros György "bögyében" van.

Naponta több alkalommal találkozhatunk az adófizetők pénzéből finanszírozott TV hirdetésekkel, rádió és újsághirdetésekkel, valamint a Soros elleni hatalmas plakátkampánnyal.

De kicsoda Soros György?

 

Wikipédia: Soros György – születési nevén Schwartz György – (Budapest, 1930. augusztus 12. –) magyar származású amerikai üzletember, közismert filantróp.

loading...

A Forbes magazin 2014. májusi listája szerint a világ 29. leggazdagabb embere.

Magyar zsidó családban született, édesapja Schwartz Tivadar (Soros Tivadar) író, újságíró aki nevét 1936-ban változtatta meg Sorosra.

Állampolgársága magyar, amerikai.

loading…


2008. október 9-én az OTP Bank részvényei 22%-ot estek egy a kereskedés végén érkezett order következtében. Kiderült, hogy az OTP megtámadása mögött a Soros Fund Management állt, amely a tranzakcióval 675 ezer amerikai dollárt nyert. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) bírságot rótt ki rá. Soros közleményében kijelentette, hogy nem ő adott megbízást az ügyletre, és sajnálja a történteket.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Szóval Állampolgársága magyar, amerikai!

 

És itt jön a nagy kérdés: ha Soros György országunkra nézve ennyire veszélyes, minden országunkat ért támadás mögött ő áll, -ahogyan azt a FIDESZ-KDNP, és a Jobbik állítja,

akkor Soros György magyar állampolgárságát miért nem vonták meg idáig? SZERINTED??? Nem lenne hitelesebb a kormány lejárató kampánya, ha legalább ezt az alapvető lépést megtennék??? SZERINTED???? Esetleg csak egy színjáték az egész lejáratás?

loading…


loading…


loading...
Read previous post:
NEM KAMU! A KORMÁNY TÉNYLEG MIGRÁNSOKAT ENGEDNE AZ ORSZÁGBA.
NEM KAMU! A KORMÁNY TÉNYLEG MIGRÁNSOKAT ENGEDNE AZ ORSZÁGBA.

NEM KAMU! A KORMÁNY TÉNYLEG MIGRÁNSOKAT ENGEDNE AZ ORSZÁGBA. Ha eddig nem hitte el, ha eddig kételkedett, akkor most itt...

KILAKOLTATHATJÁK AZ ANYÁT AKINEK EGY TÉSZTAGÉP TÉPTE LE A KARJÁT.
KILAKOLTATHATJÁK AZ ANYÁT AKINEK EGY TÉSZTAGÉP TÉPTE LE A KARJÁT.

KILAKOLTATHATJÁK AZ ANYÁT AKINEK EGY TÉSZTAGÉP TÉPTE LE A KARJÁT. Bármelyik pillanatban utcára kerülhet egy tiszaújvárosi anyuka a fiával.  ...

Close