SOROS GYÖRGY INDUL A 2018-AS VÁLASZTÁSON?

SOROS GYÖRGY INDUL A 2018-AS VÁLASZTÁSON?

SOROS GYÖRGY INDUL A 2018-AS VÁLASZTÁSON?

[good_old_share]

Olvasd végig! Megmérték: a választók többsége azt hiszi, Soros is indul a választáson.

loading…


loading...

A magyar választók kétharmada abban a tudatban él, hogy Soros György Pártja (SGYP) is részt vesz az április 8-i országgyűlési választáson – derül ki a Policy Agenda közvélemény-kutatásából, amely a Zoom.hu megbízásából készült.

CSAK MINDEN NEGYEDIK VÁLASZADÓ TUDJA, HOGY NEM IS LÉTEZIK ILYEN PÁRT.

A január 16. és 23. között készült, ezer fős reprezentatív mintával készül kutatásban azt a hipotetikus esetet vizsgálta a Policy Agenda, hogy miként viszonyulnak a választók egy fiktív párt választási győzelmi esélyeihez.

Arra a kérdésre, hogy „Ön szerint megnyerheti-e Soros György Pártja (SGYP) a tavaszi országgyűlési választásokat?”, a válaszadók 64 százaléka mondta azt, hogy nem, míg 2 százalék szerint valós győzelmi esélye van a pártnak. Annak a pártnak, amely amúgy nem is létezik.

loading...

A válaszadók összesen 24 százaléka tudta, hogy nem létezik ilyen párt, tíz százalék pedig nem tudott válaszolni.

 

TEHÁT A MAGYAR VÁLASZTÓK KÉTHARMADA ABBAN A TUDATBAN ÉL, HOGY AZ AMERIKAI MILLIÁRDOS SAJÁT PÁRTTAL KÉPVISELTETI MAGÁT A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁSON.

loading…


Ez a hit feltehetőleg szoros összefüggésben van azzal, hogy a kormány forintmilliárdokat költött eddig olyan kampányra, amelynek a középpontjában Soros György áll.

LEGINKÁBB A FIDESZ SZAVAZÓI ÉLTÉK BELE MAGUKAT ABBA, HOGY SOROS GYÖRGY PÁRTJA INDUL A VÁLASZTÁSOKON.

A Fidesz-szavazók 81 százalékuk azonban biztos abban, hogy Soros pártja nem nyerhet, és csak 12 százalékuk van tisztában a valósággal. A bizonytalanoknál 61-22, a Jobbik szimpatizánsai esetében pedig 54-31 ugyanez az arány.

A felmérési eredmények olvasása után valaki így kommentálta a végeredményt:

 

Magyarországon az emberek nagy részének olyan sötétség áramlik a fejéből, hogy a posta galamb amikor a határhoz ér átadja a levelet a denevérnek.

Szerinted indulhatna Soros György a választáson? Csak úgy poénból:

 

Ez a szabály: Országgyűlési egyéni választókerületi jelölt az a nagykorú magyar állampolgár lehet, aki szerepel a központi névjegyzékben, és összegyűjt legalább 500 darab érvényes ajánlást.

Az országgyűlési képviselők választásán egyéni választókerületben képviselőjelölt párt jelöltjeként vagy független jelöltként indulhat.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Akkor lássuk a tényeket: Soros György Állampolgársága magyar, amerikai, ráadásul 2002-től Budapest díszpolgára. Ezen kívül 2004-ben Mádl Ferenc köztársasági elnök a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjének polgári fokozatával tüntette ki.

Jaaaa….és eléggé ismert ember is smiley Szerinted lenne esélye???

Forrás  Forrás

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...