SOK HELYEN SONKAPÉNZT OSZTANAK HÚSVÉTRA!

SOK HELYEN SONKAPÉNZT OSZTANAK HÚSVÉTRA!

SOK HELYEN SONKAPÉNZT OSZTANAK HÚSVÉTRA!

Több helyen is osztanak sonkapénzt.

Ezekben a városokban már biztosan jár plusz juttatás a húsvéti ünnepekre.

loading…


Több helyen is osztanak sonkapénzt a nyugdíjasoknak az önkormányzatok – derül ki a Napi.hu összeállításából.

loading...

A makói képviselők 10 ezer forintnyi utalványokat osztanak a 70 év feletti lakosoknak húsvét alkalmából. Ezt hideg- és melegétel mellett háztartási és vegyi árura, gyógyszertári termékekre, ruhaneműkre, sportszerekre, szépségápolási termékekre és műszakik cikkek vásárlására is használhatják.

Dunaújvárosban a nyugdíjasok kapnak ötezer forint támogatást, Esztergomban pedig a 70 év felettiek, valamint a kérelmező nagycsaládosok

loading…


Budapesten a XIII. kerületben a nyugdíjasok mellett minden 18. év feletti, kerületi partnerkártyával rendelkező kap egy 3 ezer forintos sonkautalványt, amit a Lehel Csarnokban a kijelölt hús-, hentesáruboltokban válthatnak be.

Az I. kerületben pedig arról döntött a képviselő-testület, hogy 8 ezer forint készpénzt ad az önkormányzat a 80 év felettieknek, a rászoruló nyugdíjasoknak és a nagycsaládosoknak.

loading...

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter egy januári kormányinfón azt mondta, hogy idén húsvétkor is sor kerülhet utalványok kiosztására, ha a gazdaság teljesítőképessége ennek a lehetőségét megteremti.

2019 január 1-től azonban az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. mind a papíralapú, mind az elektronikus Erzsébet-utalványok forgalmazását megszüntette.

A kormány még nem döntött arról, hogy az utalvány helyett készpénz vagy esetleg SZÉP-kártyán kaphatnak majd juttatást a nyugdíjasok.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
Tényleg engedélyt kell kérni a szomszédtól, ha valaki permetez?
Tényleg engedélyt kell kérni a szomszédtól, ha valaki permetez?

Tényleg engedélyt kell kérni a szomszédtól, ha valaki permetez? Új rendelet lépett életbe a permetezés szabályairól. kevesen ismerik! Szinte alig...

A HITELKÁROSULTAK VÉDELME ÉRDEKÉBEN!
A HITELKÁROSULTAK VÉDELME ÉRDEKÉBEN!

A HITELKÁROSULTAK VÉDELME ÉRDEKÉBEN! Magyarország világrekorder a kilakoltatások terén! Fel sem vett hitel kamatait és már megtérült követelések behajtását is...

Close