RÉMISZTŐ DÖNTÉS-NYUGDÍJAS! VISSZA A MUNKA VILÁGÁBA!

RÉMISZTŐ DÖNTÉS-NYUGDÍJAS! VISSZA A MUNKA VILÁGÁBA!
Email

RÉMISZTŐ DÖNTÉS-NYUGDÍJAS! VISSZA A MUNKA VILÁGÁBA!

Email

Rémisztő döntést hoztak: százezer nyugdíjast küldenek vissza dolgozni.

Nincs lazsálás, mamik, papik, itt az ideje felvenni a műszakot!

loading…


A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei irodáiban hamarosan nyugdíjas munkaerőt toboroznak a Takarékos Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet számára – írta a Világgazdaság.

Dávid Ferenc szerint legalább 50-100 ezer nyugdíjast visszahozhatnak a munkaerőpiacra. A megyei VOSZ-irodákba betérő nyugdíjas megadja majd a szükséges adatait, a végzettségét, és hogy milyen munkát vállalna. A szövetkezet központjában az adatokat összesítik, és kiközvetítik a nyugdíjast az adott munkáltatóhoz. A szövetkezeti tagság ezer forintba kerül.

loading...

Elképesztő, hogy mivel a kormány nem tudja itthon tartani a fiatal munkaerőt, olyanokkal apellál, akik már végigdolgozták az életüket.

Be akarják tölteni a munkaerő-hiányt a nyugdíjasokkal, míg az aktív korúak kivándorolnak az országból, ahelyett, hogy megbecsülnék mindazokat, akik miatt a politikus urak most a székükben ülhetnek.

A német nyugdíjasok wellneszelni mennek, a magyarok dolgozni.

Valaki így gondolja:

loading…


Na persze! Majd az idősek bottal és bepelenkázva, hónaljba fogva menni fog dolgozni, hogy a kormánynak és holdudvarának a milliárdjait biztositsa, menet közben kenyeret rágicsálva, ha van foga!!!!

Nagybátyám kint él 47 éve németországban – dolgozott, és köszöni szépen elvan a több mint 2000 eurós nyugdíból…

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Még ott is!!! Csak varrógépműszerész volt a Rimoldinál tehát semmi extra…

Anyám 42 évet dolgozott mint kirakatrendező-grafikus-boltvezetőként állami áruházban Pécsett…76000 forintot ér meg az államnak..

Oszd meg ezt a cikket, ha szerinted sincs ez így jól!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
ORBÁN VIKTOR ÜZENT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.
ORBÁN VIKTOR ÜZENT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.

ORBÁN VIKTOR ÜZENT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK. Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselő arról beszélt az Országgyűlésben hétfőn, hogy egyfajta szakmai konszenzust szeretne...

TUTI BUKÁS BANKBA TENNI A PÉNZT!
TUTI BUKÁS BANKBA TENNI A PÉNZT!

TUTI BUKÁS BANKBA TENNI A PÉNZT! Kész ráfizetés lekötni egymillió forintot!   Vajon érdemes lekötni egy évre 1 millió forintot...

Close