POLT BÖRTÖNBE KERÜLHET ?

POLT BÖRTÖNBE KERÜLHET ?

POLT BÖRTÖNBE KERÜLHET ?

[good_old_share]

"Polt börtönbe kerül, ha elsikálja Tiborc csalási ügyét"

 

loading...

A kormányváltás után Polt Péter, fideszes legfőbb ügyésznek mindenképpen mennie kell, de ha megpróbálja elsikálni Orbán vejének csalási botrányát, ő maga is börtönbe fog kerülni – írja közleményében Varju László országgyűlési képviselő, a DK alelnöke.

loading…


Nyilvánosságra került az EU csalás elleni hivatalának, az OLAF-nak jelentése az ELIOS nevű cégről. Ennek a társaságnak volt tulajdonosa Orbán Viktor veje, Tiborcz István, és ez volt az a társaság, amelyik letarolta az önkormányzatok által kiírt uniós finanszírozású közvilágítás-fejlesztési pályázatokat. A jelentés 35 pályázat esetében tárt föl komoly szabálytalanságokat, felmerül a szervezett bűnözés gyanúja is.

Az OLAF azt javasolja, hogy az Európai Bizottság mindezért 13 milliárd forinttal büntesse Magyarországot.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Először a Demokratikus Koalíció tette szóvá, hogy mit művel Orbán veje a világítási biznisszel.  A DK európai parlamenti képviselői hívták fel az OLAF figyelmét az ügyre, ezt követően indult meg az az uniós vizsgálat, amelynek gyalázatos eredménye most nyilvánosságra került.

A kormányváltás után Polt Péter, fideszes legfőbb ügyésznek mindenképpen mennie kell, de ha megpróbálja elsikálni Orbán vejének csalási botrányát, ő maga is börtönbe fog kerülni – írja közleményében Varju László országgyűlési képviselő, a DK alelnöke. Forrás.

loading...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HÁZI PITA GYROSHOZ-IMÁDNI FOGJÁTOK!
HÁZI PITA GYROSHOZ-IMÁDNI FOGJÁTOK!

HÁZI PITA GYROSHOZ-IMÁDNI FOGJÁTOK! [good_old_share] Mit főzzek ma? A házi pita gyroshoz elkészítése nagyon könnyű. PRÓBÁLD KI!   Meglátod: a...

MI VÁR RÁNK A HALÁL UTÁN? ELMESÉLIK.
MI VÁR RÁNK A HALÁL UTÁN? ELMESÉLIK.

MI VÁR RÁNK A HALÁL UTÁN? ELMESÉLIK. [good_old_share] Mi vár ránk a halál után? - ezt mesélik, akik visszatértek onnan...

Close