ÖTEN ERŐSZAKOLTÁK LÁNYÁT, DE NEM BÍRT RENDŐRT HÍVNI

ÖTEN ERŐSZAKOLTÁK LÁNYÁT, DE NEM BÍRT RENDŐRT HÍVNI.

ÖTEN ERŐSZAKOLTÁK LÁNYÁT, DE NEM BÍRT RENDŐRT HÍVNI

Egy parkban sétált apa és lánya, amikor öt férfi megtámadta őket és miután elkergették az apát, rávetették magukat a lányra. Az apa annyira ittas volt, hogy nem tudott segítséget kérni.

A 18 éves lány és édesapja egy New York-i parkban sétálgatott, amikor hirtelen megjelent mellettük 5 férfi, fegyvert fogtak a szülőre és ráparancsoltak, hogy hagyja őket magukra a tinivel. Az apa elrohant egy közei boltba, ahol próbálta elmondani az eladónak, hogy a lányát éppen 5 férfi zaklatja, de annyira részeg volt, hogy nem értették egy szavát sem. Miközben jobbról-balra dülöngélt, el akarta kérni a személyzet egy tagjának a telefonját, de érthető módon nem adták oda neki, mivel eszébe sem jutott közölni, hogy vészhelyzet van, illetve, hogy a rendőrséget kellene értesíteni.

loading...


Végül az apa az utcán elkapott egy járőrautót, és végre sikeresen elmondta, mi történt lányával. A rendőrök a helyszínre siettek, de eddigre az erőszakolók elmenekültek. A lányt azonnal kórházba szállították, majd miután ellátták, hazavitték. A személyleírás illett azokra a férfiakra, akikről egy biztpnsági kamera felvételt készített, így ennek segítségével kőrözést adott ki rájuk a rendőrség.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Ketten közülük végül feladták magukat, másik két elkövetőt pedig elfogott a rendőrség pár nappal később. A négy őrizetbe vett életkora 14 és 17 év között van, mondta el a rendőrségi szóvívő. Az ötödik elkövetőt azonban még keresik, számolt be a Mirror. A város polgármestere, Bill de Blasio elmondta, hogy a rendőrség mindent elkövet a tettes kézrekerítése érdekében, hiszen New York lakói megérdemlik, hogy biztonságban érezhessék magukat.

loading...
Read previous post:
A LAKOSSÁG SZERVEZŐDIK. MILÍCIÁK ALAKULNAK A MIGRÁNSOK BŰNCSELEKMÉNYEI MIATT.
A LAKOSSÁG SZERVEZŐDIK. MILÍCIÁK ALAKULNAK A MIGRÁNSOK BŰNCSELEKMÉNYEI MIATT

Lakossági milíciák alakulnak a migránsok bűncselekményei miatt Ez történik, ha az állam nem véd meg; Düsseldorfban megkezdődött a lakosság önszerveződése,...

ZSENIÁLIS. PUTYIN BESZÓL MERKELNEK.
ZSENIÁLIS. PUTYIN BESZÓL MERKELNEK

ZSENIÁLIS. PUTYIN BESZÓL MERKELNEK [good_old_share] Ha valaki esetleg nem értené: nem számít, hogy játszanak a nagyhatalmak Oroszországgal, a végén úgyis...

Close