Osszátok, hogy a nyilvánosság miatt ne legyen esélye meggyilkolni engem

Osszátok, hogy a nyilvánosság miatt ne legyen esélye meggyilkolni engem

Osszátok, hogy a nyilvánosság miatt ne legyen esélye meggyilkolni engem

Bernadett MÁR CSAK a nyilvánosság erejében bízik! Íme a története:

18 +-os!!!! Tanulságos, Mindenkinek!

loading...

Sajnos az eset velem történt meg. Rendkívül sajnálom, hogy elveimmel ellentétesen képeimmel sokkollak benneteket. Nem ez a cél.

Nem sajnáltatás és nem is like a cél. Azonban kötelességemnek tartom felhívni a figyelmet arra, hogy miért fontos menekülni és soha hátra nem nézni egy nárcisztikus személytől. Mert különben nem biztos, hogy túléled.

Nekem szerencsém volt. Igaz ez a harmadik és remélem, hogy egyben az utolsó bántalmazása/gyilkossági kísérlete volt ellenem csak azért, hogy ha már az övé nem lehetek, másé se legyek.

Az orromat eltörte, a fejem és testem szétzúzta ököllel, hajam kitépte, majdnem sikerült megfojtania, fogamból letört, össze vissza dobált, mint egy rongybabát, a fájdalomtól magam alá vizeltem…

loading...

Hiába folyt a vérem és könyörögtem, sokkos állapotban is az életösztönnel felülmúlva logikus érveket sorakoztattam fel, hogy miért nem lenne neki jó, ha megölne engem, nem érdekelte egyik érv sem. Csak az, hogy elpusztítson és soha többé senkié ne lehessek.

Rendes ember, nem?! Katonai főiskolát is végzett és alezredes is egyben. Ilyen egy igazi hazafi, aki többek között a nők és gyermekek védelmére esküdött fel. Nyugodt családi életet ígérve nekem, tőle szenvedtem el a legtöbb fájdalmat szavaival ellentétes cselekedeteivel.

Mindezen tettéért szabadlábon védekezhet rangjából, kapcsolatrendszeréből adódóan. Hiába kértem távoltartási végzést és személyi védelmet a jogszabályok nem teszik lehetővé.

Hiába próbáltam jelezni a szakvonal felé (akik fegyveres szervek alkalmazottaira dolgoznak), nem tesznek semmit.

Nem tudom, hogy mi a félelmük oka, de az biztos, hogy amennyiben még egyszer találkozom ezzel az emberrel, K Istvánnal, akkor azt már biztosan nem élem túl.

Miért várják ezt meg, hiszen vér az én vérem beterítette azt a szobát ahol feltörve az ajtót az életemre tört és idegenek védelmemre kelésének köszönhetem, hogy most megoszthatom ezt a történetet. Annak ellenére tette mindezt, hogy már pár hónapja párhuzamosan mellettem volt barátnője.

loading…


Sárospataki Cz. Sz. személyében, akit eleinte úgy gondoltam, hogy nem okolhatok, hiszen a tiszteletet, szeretetet, megbecsülést, őszinteséget nem tőle vártam el. Azonban változott a véleményem és a nevét azért is tettem közszemlére.

Hiszen milyen nő az, aki tisztában volt azzal, hogy én vagyok a menyasszonya és velem tervez közös életet. Sőt! Gyermeket is szeretett volna tőlem és mégis képes erre, kiválasztott kegyeltnek érezve magát.

Felhívtam az ő figyelmét is, hogy nem csak engem bántalmazott, hanem a volt feleségét is és saját húgát is agyba-főbe verte, de Sz. azt hitte, hogy rosszindulat vezérel, akármilyen tapintatosan is tettem.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Hibát követtem el, amikor már az első brutális bántalmazás miatt nem jelentettem fel. Hibát követtem el akkor is amikor, István miután lebukott Sz.-val és érthető módon letiltottam minden platformról, minek következtében 2019. augusztus 09.-én hajnalban lakásomon felkeresett és annyira megvert, hogy szintén nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtem el tőle.

Szétszakította a bal fülemet beszakítva a dobhártyámat is, nem jelentettem fel. Tudjátok miért nem? Mert rangjára hivatkozva azt ismételgette, hogy amennyiben megteszem, én fogok pórul járni.

Nyugalmat szerettem volna már végre, megszabadulva tőle. Most a kórház jelentette fel és most, hogy november 10-én újra születtem erős szervezetem által, fel fogok épülni és kiállok végre magam mellett, hogy ne legyen esélye Istvánnak meggyilkolni engem.

loading…


Nem nézve senkit és semmit csak nárciszként önmagát, mert beteg elméjű ember, aki veszélyt jelent a társadalomra nézve. Élő példa ezen történet, hogy a szerelem, öl, butít és nyomorba dönti az életet. Ezért igen is fontos a szívet, ésszel felülbírálni, addig még nem késő.

István jó nárciszként az általam kedvelt Szabó Péter bejegyzéseit elkezdte erőteljesen posztolni, mintegy hárítva, terelve a felelősségét. Rendkívül intelligens. Tudja, hogy hogyan kellene viselkednie, empatikus emberként, amire az agyi elváltozása miatt nem képes. Így színleli a környezete felé mindezt.

Azt kívánom, hogy sikerüljön neki végre, de vállalja tetteiért a felelősséget. Mert amit én szenvedtem el egyedülálló hat gyermekes anyaként, jó emberként, még anyagiakban is nő létemre támogatva őt, ok nélkül, senki nem érdemelné meg.

Egy hozzászóló véleménye: Borzasztó !!!Nem számít, milyen rangban van KATONAI BÍRÓSÁGNÁL kell feljelenteni.

Sok aberrált beteg bújik a hatalom mögé nem szabad engedni büntetés nélkül. Te erős vagy minden követ meg kell mozgatni, hogy végleg kiiktassák a közéletből a gyerekeid veszélyeztetése meg főleg indokolja ez már nem csak a te sérelmed.

Ilyen állat nem emberek közé való! Erős vagy, gyógyulj fel adjon erőt ,hogy sok nőt bánthatnak példát kell statuálni, ki kell szűrni az ilyeneket! Forrás.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Mostantól hivatalosan lesből mérnek rendőreink:Kiadták a közleményt!
Mostantól hivatalosan lesből mérnek rendőreink:Kiadták a közleményt!

Mostantól hivatalosan lesből mérnek rendőreink:Kiadták a közleményt! A rendőrség szerint a magyar autósok nem voltak partnerek abban, hogy ne kellejen...

Alkotmánybíróság Jogellenesen vették el Orbánék a rokkantnyugdíjakat. Mindent vissza?
Alkotmánybíróság Jogellenesen vették el Orbánék a rokkantnyugdíjakat. Mindent vissza?

Alkotmánybíróság Jogellenesen vették el Orbánék a rokkantnyugdíjakat. Mindent vissza? Újabb pofont kapott az Alkotmánybíróságtól a Nemzeti Együttműködés Rendszere: a testület...

Close