OROSZ GÉP LELÖVÉSE – EBBEN AZ ÜZENETBEN VÁLLALTA MAGÁRA A FELELŐSSÉGET AZ ISIS

OROSZ GÉP LELÖVÉSE - EBBEN AZ ÜZENETBEN VÁLLALTA MAGÁRA A FELELŐSSÉGET AZ ISIS.

OROSZ GÉP LELÖVÉSE – EBBEN AZ ÜZENETBEN VÁLLALTA MAGÁRA A FELELŐSSÉGET AZ ISIS

Így vál­lalta az orosz gép le­lö­vé­sét az ISIS: Az ál­do­za­tok fo­tója

Arab nyelvű twitterüzenetben mondanak köszönetet Allah-nak azért, hogy sikerült lelőniük az orosz utas­szállítót- írja a Ripost.

loading...

Ebben az arab nyelvű Twitter-üzenetben köszöni meg Allah-nak az ISIS-állam Sínai-félszigeten működő csoportja, hogy képes volt lelőni az orosz utasszállító gépet. Fedélzetén 138 nővel, 17 gyerekkel és 62 férfival.

Ha az állítás beigazolódik, akkor mindez nyilvánvaló bosszú azért, mert az orosz bombázók az elmúlt hetekben 1600, az ISIS államhoz köthető célpontot romboltak le Szíriában.

Két fiatal orosz lány – Anastasia Bogdanova és Olga Sheina fotója máris bejárta a világot. Tegnap délután még gyanútlanul fürödtek Sharm-El Sheikh-ben, a Vörös tenger vizében… – írja a Ripost.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NAGY A BAJ - HATALMAS BÉREMELÉSRE VAN SZÜKSÉG MAGYARORSZÁGON.
NAGY A BAJ – HATALMAS BÉREMELÉSRE VAN SZÜKSÉG MAGYARORSZÁGON

NAGY A BAJ - HATALMAS BÉREMELÉSRE VAN SZÜKSÉG MAGYARORSZÁGON Alacsonyak a bérek [good_old_share] loading... A visegrádi országok bérszínvonalával összevetve 15-20...

FANTASZTIKUS TALÁLMÁNY! ÁTLÁTSZÓ NAPELEMEKRE CSERÉLHETJÜK ABLAKAINKAT.
FANTASZTIKUS TALÁLMÁNY! ÁTLÁTSZÓ NAPELEMEKRE CSERÉLHETJÜK ABLAKAINKAT

Teljesen átlátszó napelempanelt alkottak Amerikában, mellyel akár az óriási felhőkarcolók üvegei is helyettesíthetők vagy kiegészíthetők lehetnek. A szerkezet egyelőre fejlesztési...

Close