ORBÁN VIKTOR KÖZÉP-EURÓPA VEZETŐJÉVÉ VÁLT? VANNAK, AKIK EZT ÁLLÍTJÁK.

ORBÁN VIKTOR KÖZÉP-EURÓPA VEZETŐJÉVÉ VÁLT? VANNAK, AKIK EZT ÁLLÍTJÁK.

ORBÁN VIKTOR KÖZÉP-EURÓPA VEZETŐJÉVÉ VÁLT? VANNAK, AKIK EZT ÁLLÍTJÁK.

[good_old_share]

Amerikai sajtó: Orbán de facto Közép-Európa vezetőjévé vált.

 

loading...

A konzervatív, Donald Trumppal rokonszenvező amerikai Breitbart cikke szerint, Orbán Viktor mára gyakorlatilag egész Közép-Európa vezetőjévé nőtte ki magát.

Annak ellenére, hogy a liberális média megpróbálta elbagatellizálni a magyar kormány határvédelmi intézkedéseinek eredményeit, annak híre jócskán elért a világ több különböző pontjára.

A Breitbart internetes portál az eredményről készített tudósításában megjegyzi:

loading…


Orbán Viktor de facto vezetőjévé vált a közép- és kelet-európai országoknak azzal, hogy elsőként mutatott példát annak kapcsán, hogyan is kell megvédeni a saját határait."

Kiemelték a kormányfő azon szavait, miszerint le kell cserélni a globalisták azon feltevését, miszerint egyedül a politikai korrektség keretein belül működhet a demokrácia. E helyett a konstruktív vita és a párbeszéd demokráciáját kell felépíteni. – erről írt a 888.hu.

loading...

Ami viszont nagyon érdekes, és a fenti írást is alátámasztja az, hogy a NetExtra már hónapokkal korábban közölt egy cikket, melyben elemezték a migrációra adott Magyar válaszokat, és összevetették az Európai Unió (akkori) általános válaszaival. Ezt a cikket IDE KATTINTVA olvashatod.

A Net Extra akkor így írt- Azok a tagállamok, akik korábban hazánkat ostorozták és bírálták a migránsáradat miatti kerítésépítés ügyében, most iszonyatos sebességgel emelik a kerítéseket, és igyekeznek zárni a határaikat az ellenőrizetlen és azonosítatlan migránsok előtt.

Jól teszik, de a nagy kérdés az, hogy nem késtek-e el vele? Bízunk benne, hogy talán még időben kapcsoltak.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Te elégedett vagy Magyarország teljesítményével? Szerinted az országban jó irányba mennek a dolgok?

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FIZETŐS ALKALMAZÁSOK INGYEN? IGEN! MUTATJUK HOGYAN.
FIZETŐS ALKALMAZÁSOK INGYEN? IGEN! MUTATJUK HOGYAN.

FIZETŐS ALKALMAZÁSOK INGYEN? IGEN! MUTATJUK HOGYAN. [good_old_share] Ezzel a módszerrel a fizetős appokat ingyen is le lehet tölteni.   Jó...

FEHÉR MÉREG:TEJ!
A FEHÉR MÉREG:TEJ!

A FEHÉR MÉREG:TEJ! [good_old_share] Ha ezt a videót megnézed akkor lehet, hogy elmegy a kedved a tej fogyasztásától. És tényleg:...

Close