ŐK IS BETILTOTTÁK A KARÁCSONYT.

ŐK IS BETILTOTTÁK A KARÁCSONYT.

ŐK IS BETILTOTTÁK A KARÁCSONYT

[good_old_share]

Úgy látszik, hogy a rossz példa ragadós! Vagy valami más lehet a háttérben?

 

loading...

Korábban arról számoltunk be, hogy egy Német óvodában tiltották be a szent ünnepet. Most pedig a Törökök döntöttek úgy, hogy betiltják a karácsonyt.

Miközben hazánkban 327 év után újra felhangzott az allah akbar, aközben megtudhattuk, hogy nem lehet a karácsonyról tanítani és karácsonyozni az Isztambulban működő német gimnáziumban a török felettesek döntése alapján – írja a Mandiner.

A török oktatási felettes hivatal ugyanis azt közölte, hogy nem lehet mostantól a karácsonyról tanítani és karácsonyozni az isztambuli német iskolában.

A karácsonyt eszerint semmilyen formában nem lehet feldolgozni, még énekelni sem lehet. A Lisesi nevű isztambuli elitgimnáziumban 35, Németország által küldött és fizetett tanár dolgozik, a diákok viszont kizárólag törökök.

loading...
loading…


Az iskola működősének alapjául szolgáló német-török kulturális egyezményben ugyanakkor az szerepel: a felek azon fáradoznak, hogy kölcsönösen megismertethessék egymással saját országaik kulturális értékeit.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Van olyan hozzászóló, aki így védi azokat, akik a tiltást elrendelték: Ez az iskola Törökországban, Isztambulban van, török gyerekek a diákok. Nincs köztük más nemzetiségű. A tanárok a németek, nem a gyerekek.

Más pedig így gondolja: Csak idő kérdése, hogy a németországi törökök mikor fogják Németországban is betiltani a karácsonyt és a többi kersztény ünnepeket.

Neked mi a véleményed?

[apss_share]

Forrás

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MEGVERTEK EGY VILLAMOSVEZETŐT A MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉREN.
MEGVERTEK EGY VILLAMOSVEZETŐT A MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉREN

MEGVERTEK EGY VILLAMOSVEZETŐT A MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉREN [good_old_share] A 444 információi szerint a dulakodásra péntek este 8 óra magasságában került...

BRÓKER MARCSI SORSA MEGPECSÉTELŐDÖTT! FOTÓK, VIDEÓ!
BRÓKER MARCSI SORSA MEGPECSÉTELŐDÖTT! FOTÓK, VIDEÓ!

BRÓKER MARCSI SORSA MEGPECSÉTELŐDÖTT! FOTÓK, VIDEÓ! [good_old_share] Döntött a bíróság bróker Marcsika sorsáról - fotók a tárgyalásról. loading... Előzete letartóztatásba...

Close