Nyugatról érkezett a megrendelés hazánk leépítéséhez és a világháborúkhoz: gazdag Wall Street-i bankárok álltak mögötte?

Nyugatról érkezett a megrendelés hazánk leépítéséhez és a világháborúkhoz: gazdag Wall Street-i bankárok álltak mögötte?

Nyugatról érkezett a megrendelés hazánk leépítéséhez és a világháborúkhoz: gazdag Wall Street-i bankárok álltak mögötte?

A Rothschild család első számú embere is nyakig benne volt abban a nyugatról érkező “megrendelésben”, melyet az Európai szabadkőművesség végrehajtott a magyarság és Európa népei ellen..

Azt már oly sokszor tárgyalta a magyarokvagyunk.com is, hogy pontosan miért is következett be Trianon, valamint azt, hogy kik és hogyan kivitelezték, tervezték meg az egészet.

loading...

Ez egy a nemzetünk ellen elkövetett merényletsorozat volt.

Egy olyan folyamat része, ami a világháborúkkal kezdődött, de már jóval azelőtt el volt készítve az a bizonyos mesterterv.

Az első világháborúnak tulajdonképpen senki sem tudja megmondani az okát bizonyos értelemben, és ezen az állásponton vannak egyes történészek is.

Ez nem véletlen.

Mert ez egy csinált háború volt.

loading...

Egy olyan konfliktus, aminek “ki kellett” robbannia, mert a színfalak mögött már számítottak rá, már eleve eltervezték.

Az Amerika szívében, a Wall Streeten fészkelő, oligarcha polip állt az egész mögött.

A háború mindig destabilizációval jár, ráadásul jól lehet nyerészkedni rajta. Ezt pedig a korábban szintén háborúkban nyerészkedő elit bizonyos tagjai, mint amilyen a Rothschild-ház, bizony tudták.

Az a szemlélet, miszerint a franciák a kvázi kizárólagos felelősei a trianoni békeszerződésnek, hibás.

Franciaországnak van felelőssége a magyarokkal kötött békeszerződés milyenségét illetően, azonban ez jelentéktelenebb, különösen azért, mert a szabadkőműves csalás volt az, ami kipattintója volt ennek a “nemzetrablásnak”.

A szabadkőművesek kiemelt szereppel rendelkeztek a trianoni békeszerződés létrejöttében,és itt jön a lényeg.

A szabadkőművesekhez ugyanis ezer szállal kötődtek mindig is a Wall Street befolyásos pénzembereinek egy része.

Vagyis az egész parancsot feltehetően még a tengerentúlról adták ki.

Miért? – adódhatna a kérdés.

A cél az volt, hogy azon kevés országokat, melyekben még a nyugatnak nem volt kellő befolyása, megszerezzék maguknak, vagy ha ez nem sikerült belső bomlasztással, akkor előbb legyalulták, tönkretették, majd eztán, egy adott ország romjaira telepítették az uzsoracivilizációjuk első “telepeseit”.

Valójában ez kapóra jött a Habsburg-ház örököseinek is, egyfajta “koalíciós” partnerként álltak a bankárelit szolgálatába, ugyanis ők a magyar nemzeti múltunk eltörlésén mesterkedtek.

Hiszen Napóleon óta hangoztatták, hogy úgy lehet megölni egy nemzetet, ha egyszerűen elvágják azt a gyökereitől.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Cinkostársként segédkeztek, mindenki jól járt. A bankárelit porrá zúzta a Nagy Magyar “birodalmat”, mely akkor még virágzott.

A nyugati, Habsburg kötődésű elit revansot vett, elvette a múltunkat, ellehetetlenítette a valódi eredetünk feltárásait.

Az európai szabadkőműves páholyok pedig bedöntötték végre az egyik utolsó még ellenálló bástyát: hazánkat. Forrás.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...