Népharag zúdult a 17 évesen megölt Csenge gyilkosát szabadon engedő bírónőre

Népharag zúdult a 17 évesen megölt Csenge gyilkosát szabadon engedő bírónőre

Népharag zúdult a 17 évesen megölt Csenge gyilkosát szabadon engedő bírónőre

"Isten nem ver bottal és nem felejt, ezt mondja a magyar. Én bízom benne, hogy így is van és a bűnös keservesen bűnhődni fog!"

A kommentelőket nagyon felháborította, hogy a fiatal lány gyilkosának büntetését enyhítették, és a szabadon engedéséről döntöttek.

loading...

Óriási felháborodást váltott ki a Facebookon az, hogy a bíróság enyhítette annak a férfinak a büntetését, akit a 17 évesen meghalt Csenge meggyilkolásával vádolnak, és akinek a szabadon engedéséről döntöttek.

A szörnyű gyilkosság 2017 szeptemberében történt. A most 22 éves férfi a délelőtti óráktól az esti órákig barátaival a Borsodnádasd külterületén lévő tónál szórakozott, alkoholt és kábítószert fogyasztott. Napközben telefonon találkozót beszélt meg a vele baráti viszonyban lévő 17 éves lánnyal, akivel az este folyamán egy erdei ösvényen találkozott és együtt italoztak, beszélgettek.

Aztán nem tudni, miért, vitatkozni kezdtek, emiatt a férfi több alkalommal ököllel arcon ütötte a lányt, aki ettől agyrázkódást kapott, és eszméletlen állapotba került.

A férfi a védekezésre képtelen lányt lemeztelenítette, és elvonszolta egy esővízelvezető csatorna árok mellé, ahol fejjel lefelé beledobta egy 216 cm mély vízgyűjtő aknába, amelyben 40 cm magasan állt a víz. A lány telefonját is az aknába dobta, a tőle elvett ruhákat és táskát magához vette, és hazament.

loading...

A fiatal férfit a gyilkosság napján többen is látták a lánnyal. Miután a rendőrök elfogták a férfit, beismerte tettét és elmondta azt is a helyszínen, hogy hogyan ölte meg a 17 évest lányt.

Most a bíróság 4 évre ítélte a gyilkossággal vádolt B. Rolandot. Mivel azonban a bíróság szerint a bántalmazás nem bizonyítható, ezért az előzetesben töltött évek miatt el is engedték a férfit, aki szabadon távozhatott a bíróságról.

A megölt lány édesanyja (aki gyermeke halála után teljesen összetört, pszichiátrián is kezelték) is részt vett az ítélethirdetésen, aki fájdalmában összeomlott, amikor meghallotta a bírónő döntését.

Őrjöngve zokogott, elhunyt lánya nevét kiabálta, majd összeesett. Térdre rogyva könyörgött a bírónőnek, hogy ne engedje el a vádlottat, végül ölben kellett kivinni a teremből, majd mentőt is hívtak hozzá.

A Facebookon teljesen kiakadtak a kommentelők a hír hallatán. A népharag elsősorban a bírónőre zúdult, aki úgy döntött, szabadon engedhető a gyilkossággal vádolt férfi.

Ilyen és ehhez hasonló kommentek jelentek meg az erről szóló cikkek alatt:

"Ennyit ér az emberélet Magyarországon!"

"Ez a magyar joggyakorlat…gratulálok"

"Aljas lépés a bíróság részéről."

"Aki meg megölte a lányt, rohadjon meg a börtönbe! Nem igazság a bíró részéről."

"Ha találok egy eszméletlenül heverő embert akárhol, levetkőztetem és egyszerűen behajítom a csatornába? Azért ez egy kicsit érdekes. Oké oké- félt hogy rákenik. Rendben higgyük el neki. Akkor miért nem hagyta ott egyszerűen mint ha ott sem lett volna? Miért kellett még tovább foglalkoznia vele? Ráadásul nem volt rest elhurcolni onnan.

loading…


Tisztelt bíróság, esetleg azért hurcolta el és dobta bele a csatornába, hogy így ne lehessen bizonyítékokat találni, esetleg DNS-t, ami szennyeződésekkel keveredik így semmi sem bizonyítható? Esetleg? Egyértelműen nyom eltüntetés céljából csinálta azt amit csinált. És akkor fel is merül a kérdés, vajon milyen nyomokat szeretett volna eltüntetni? Nyilván olyanokat amelyek a bűnösségét egyértelműen bizonyítják? Szerintem ez teljesen egyértelmű. Ezzel a reakcióval, egyértelműen a bűnösségét bizonyította."

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

"Van ennél lejjebb?! Ez annyira világos ügy, mint a Nap, viszont ügyvédi ügyeskedés megmentette ezt a sz..jankót. A Kádár-rendszerben kötelet kapott volna ez a gyáva, nyomorult gyilkos féreg, és a kutya se sírt volna utána.Ez a " bíró" ugyancsak kötelet érdemelne."

"Ennél liberálisabb már nem lehet az igazságszolgáltatás nálunk. (pontosítok: jogszolgáltatás, mert az igazsághoz semmi köze."

"Szégyen, hogy ilyen megtörténhet!"

"Isten nem ver bottal és nem felejt, ezt mondja a magyar. Én bízom benne, hogy így is van és a bűnös keservesen bűnhődni fog!" https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Beszélj szeretettel – a szavak megváltoztathatják az agyunkat
Beszélj szeretettel – a szavak megváltoztathatják az agyunkat

Beszélj szeretettel – a szavak megváltoztathatják az agyunkat A szavak, amelyeket használsz, megváltoztathatják a gondolkodásodat és az agy működésében is...

Jelentősen emelkedne a minimálbér Magyarországon
Jelentősen emelkedne a minimálbér Magyarországon

Jelentősen emelkedne a minimálbér Magyarországon 220 ezerre emelné a minimálbért az EU Magyarországon, az Orbán-kormány tiltakozik – Részletek! Mostanában derült...

Close