NÉMETORSZÁG IDÁIG JUTOTT-EURÓPA CSENDES ELFOGLALÁSA.

NÉMETORSZÁG IDÁIG JUTOTT-EURÓPA CSENDES ELFOGLALÁSA.

NÉMETORSZÁG IDÁIG JUTOTT-EURÓPA CSENDES ELFOGLALÁSA.

[good_old_share]

Európa csendes elfoglalásáról szól egy izraeli műsor.

BERLIN / PÁRIZS

 

loading...

Egyes német városok több negyedében sem találni már németet, Franciaország pedig lassan kalifátussá válik az izraeli műsor szerint.

loading…


Zvi Jecheskeli izraeli újságíró, aki folyékonyan beszél arabul. Az izraeli titkosszolgálat segítségével négy különböző identitást elsajátítva látogatott el Németországba és Franciaországba, hogy felderítse, mi a helyzet a bevándorlók által lakott területeken.

A műsor nem lehet valami szívderítő a Junge Freiheit beszámolója szerint, hiszen az egyik felütése például a következő:

 

"nehéz elhinni, hogy Németország ideáig jutott."

A műsor főleg Németországról és Franciaországról szól, az izraeliek ugyanis szívesen utaznak ebbe a két országba nyaralni, pihenni. Jecheskeli megszeretné nekik mutatni, milyen az élet ma ezekben az országokban.

loading...

A politikai iszlám hódítása Európában egy csendes hódítás"

— állítja az újságíró.

loading…


A műsor Berlinben, a Tempelhof repülőtéren kezdődik. Jecheskeli később bevallja, hogy kicsit félt, nehogy börtönbe kerüljön a hamis szíriai útlevele miatt. Ettől kár volt félnie, ugyanis egy palesztin bevándorló vizsgálta meg a papírjait, aki "Allah segítségével egy új iszlám életet kezdett Németországban", így segített az újságírónak.

Jecheskeli ezután palesztin újságírónak kiadva magát Neuköllnbe látogatott, ahol a helyieket kérdezte arról, hogy a német törvények szerint akarnak-e élni, vagy a saría szerint.

Természetesen a saría szerint, látsz itt egyáltalán németet?"

 

— felelte az egyik alany.

A csendes hódításhoz tartozik az is, hogy az újságíró Törökországban szír gyerekeket kérdezett arról, hogy képzelik el a jövőjüket. Németországba akartak menni, mert azt hallották, ott sok a mecset.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A műsor további része sem túl optimista. Jecheskeli meg is jegyzi, hogy szeretné Franciaországot 2050-ben is látni. A műsor párhuzamot von a jelenlegi helyzet és a híres-hírhedt francia könyvben, Michel Houellebecq Behódolás című művében bemutatott világgal is. Forrás.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A CELEBCICÁKNAK BEFELLEGZETT?-EGYMILLIÓS SZEXROBOT BÉRELHETŐ BUDAPESTEN!
A CELEBCICÁKNAK BEFELLEGZETT?-EGYMILLIÓS SZEXROBOT BÉRELHETŐ BUDAPESTEN!

A CELEBCICÁKNAK BEFELLEGZETT?-EGYMILLIÓS SZEXROBOT BÉRELHETŐ BUDAPESTEN! [good_old_share] Élethűen nyög! Egymilliós szexrobot bérelhető Budapesten – pucér fotók a babáról.   Budapest...

A SZIBÉRIAI KANNIBÁLSZIGET LEGENDÁJA.
A SZIBÉRIAI KANNIBÁLSZIGET LEGENDÁJA.

A SZIBÉRIAI KANNIBÁLSZIGET LEGENDÁJA. [good_old_share] Van egy Nazino nevű kicsi sziget Szibériában, 800 kilométerre északra Tomszk városától, amit Halál- vagy...

Close