NÉMET VÉLEMÉNY – HA NEM LENNE A MAGYAR KERÍTÉS, MINKET MÁR LETAROLTAK VOLNA A MIGRÁNSOK!

NÉMET VÉLEMÉNY - HA NEM LENNE A MAGYAR KERÍTÉS, MINKET MÁR LETAROLTAK VOLNA A MIGRÁNSOK!
Email

NÉMET VÉLEMÉNY – HA NEM LENNE A MAGYAR KERÍTÉS, MINKET MÁR LETAROLTAK VOLNA A MIGRÁNSOK!

Email

Sopronba akar költözni egy német család a bevándorlók miatt…és Magyarországra sokan mások is! (FIGYELEM! Videók az oldalon!)

loading…


Az M1-nek nyilatkozott egy német család, amelyik a bevándorlók miatt szeretné elhagyni németországi otthonát. Állításuk szerint egész Németország olyan, mint egy no-go zóna. Azt tervezik, hogy Sopronban vesznek házat.

Mario Hätinger, egy Baden-Württemberg tartománybeli faluban lakik feleségével és két lányával. Azt mondta, a tömeges bevándorlás óta félelemben élnek. Szinte naponta értesülnek arról, hogy megkéseltek vagy megerőszakoltak egy német nőt.

loading...

FIGYELEM! Egy Svéd nő is nyilatkozik a svédországi állapotokról. Miután a nyilatkozata megjelent a HIRADO.HU oldalán, a nőt migráció-pártiak azonnal támadni kezdték, és hiteltelenné akarták tenni. Azzal vádolják, hogy a hölgy bűnöző. Mint kiderült csak azt tudták ráfogni, hogy összeveszett egy szomszédjával, akit leöntött kávéval. Ezért szerintük bűnöző. Ne dőljünk be nekik! Ez a taktikájuk. Aki számukra kellemetlen véleményt mond, azt azonnal megpróbálják lejáratni.

Facebook nyílt cenzúrát alkalmaz (a Svéd nővel készült riportot a videó alatt találod!):

loading…


Erről a Magyarok nem tudnak!

Egy Német házaspár vallomása

loading…


loading...

A magyar-svéd nőt az interjú megjelenése után többen megfenyegették, Facebook-oldalát feltörték és lejárató cikkek jelentek meg róla, sőt az egyik internetes portál a lakcímét is közzé tette. Ezek után Natalie-t a lakása közelében életveszélyesen megfenyegették, ezért feljelentést tett a rendőrségen.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Natalie Contessát már profi, exkatonákból álló testőrök védik – mondta Georg Spöttle. A biztonságpolitikai szakértő hozzátette: miután többször beszélt a Svédországból hazatelepült hölggyel, egy barátja segítségével úgy döntöttek, hogy személyvédelmet biztosítanak számára. Georg Spöttle szerint, mivel a Natalie által felsorolt tényeket nem tudják cáfolni, ezért most megpróbálják a rossz hírét kelteni. Georg Spöttle azt mondta:

tipikus balliberális lejárató kampányról van szó”.

„Bárki, aki kormánypárti, bárki, aki a migráció ellen van, aki egy normális európai életet szeretne és ezt a nézetet képviseli, azt megpróbálják mindenképpen lejáratni és lehetetlenné tenni” – fogalmazott.

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
HATALMAS ASZTEROIDA KÖZELÍT A FÖLD FELÉ - MÁR KISZÁMÍTOTTÁK MIKOR CSAPÓDIK BE.
HATALMAS ASZTEROIDA KÖZELÍT A FÖLD FELÉ – MÁR KISZÁMÍTOTTÁK MIKOR CSAPÓDIK BE.

HATALMAS ASZTEROIDA KÖZELÍT A FÖLD FELÉ - MÁR KISZÁMÍTOTTÁK MIKOR CSAPÓDIK BE. Tényleg lehetetlen megállítani / eltéríteni / szétrobbantani ?...

MEGMAGYARÁZHATATLAN - AZ EMBER, AKIHEZ 31 ELEFÁNT MENT GYÁSZOLNI.
MEGMAGYARÁZHATATLAN – AZ EMBER, AKIHEZ 31 ELEFÁNT MENT GYÁSZOLNI.

MEGMAGYARÁZHATATLAN - AZ EMBER, AKIHEZ 31 ELEFÁNT MENT GYÁSZOLNI. Ki tudja ezt megmagyarázni? 31 elefánt jött meggyászolni a férfit.  ...

Close