NAGY FENÉK-A KUTATÓK SZERINT A NAGY FENEKŰ NŐK OKOSABBAK ÉS EGÉSZSÉGESEBBEK.

NAGY FENÉK-A KUTATÓK SZERINT A NAGY FENEKŰ NŐK OKOSABBAK ÉS EGÉSZSÉGESEBBEK.

NAGY FENÉK – A KUTATÓK SZERINT A NAGY FENEKŰ NŐK OKOSABBAK ÉS EGÉSZSÉGESEBBEK.

[good_old_share]

Az oxfordi egyetemen nemrégiben készült tanulmány szerint a nagyobb hátsóval rendelkező nőknek kevesebb esélyük van krónikus betegségek kifejlődésére és okosabbak, mint a kis vagy közepes méretű fenékkel rendelkezők.

 

loading...

Mindannyian tudjuk-és tapasztaljuk, hogy nem egyenletesen oszlik el a zsír rajtunk. Vannak olyan testrészeink, ahol károsabb, máshol viszont kifejezetten ajánlott egy kis fölösleg tárolása.

loading…


Nemrég megjelent egy kutatás, amely szerint az alsóbb fertályon – úgyis mint fenék, combok – meglepő módon egészséges egy kis plusz. Az itt lerakódó zsír ugyanis segít meggátolni néhány krónikus betegség kialakulását. Ilyenek például  a cukorbetegség vagy a különböző szívproblémák. 

A tanulmány kimutatta azt is, hogy a nagyobb fenék alacsonyabb koleszterinszintet eredményez a hormonok miatt, melyek hozzájárulnak a cukrok gyorsabb lebontásához.

 

Továbbá arra a következtetésre jutottak, hogy ezeknek a nőknek a cukorbetegségre és a szívbetegségekre is kisebb az esélyük, mint a másik csoportnak.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Ez az előny pedig az ő szervezetükben nagy mennyiségben megtalálható Omega-3 zsírsavaknak köszönhető.

loading...

A jobb agyműködés is ezen zsírsavaknak tudható be. A tanulmány vezetője, Konstantinos Manolopoulos szerint a nagyobb fenék egyenlő az alacsonyabb koleszterin- és alacsonyabb vércukorszinttel.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Felemelték Egerszegi olimpiai életjáradékát.
Felemelték Egerszegi olimpiai életjáradékát.

Felemelték Egerszegi olimpiai életjáradékát. - Közel kétmillióra emelik a járadékot. [good_old_share] Három fideszes képviselő, Bánki Erik, Gulyás Gergely és Kocsis Máté...

ADÓZNI KELL A NÁSZAJÁNDÉKOK UTÁN!
ADÓZNI KELL A NÁSZAJÁNDÉKOK UTÁN!

ADÓZNI KELL A NÁSZAJÁNDÉKOK UTÁN! [good_old_share] Innentől kezdve adózni kell a nászajándékok után! Lassan jöhet majd az első éjszaka joga...

Close