MSZP: Népszavazás lesz Magyarország EU-tagságáról.

MSZP: Népszavazás lesz Magyarország EU-tagságáról.

MSZP: Népszavazás lesz Magyarország EU-tagságáról.

[good_old_share]

Sokan ezzel a kijelentéssel egyet is értenek.

MSZP: ez azt jelenti, a magyar lakosság felébredt, és látja, hogy Orbán Viktor politikája miatt kisodródhat az ország az EU-ból.

loading...

Mármint szerintük erről szól az EP-választás.

loading…


A Fidesz a népakarattal szemben politizál – jelentette ki Tóth Bertalan MSZP-elnök pénteken Budapesten; párttársa, Ujhelyi István azt mondta, az európai parlamenti (EP-) választás, május 26-a népszavazás lesz Magyarország európai uniós tagságáról.

Tóth Bertalan a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren egy MSZP-s aláírásgyűjtő sátor előtt tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett, 16 évvel ezelőtt ezen a napon a magyar választók 84 százaléka az ország uniós csatlakozása mellett döntött.

Hozzátette: az elmúlt 16 évben a magyarok úgy tapasztalták, hogy a döntés helyes volt, és töretlenül támogatják az ország uniós tagságát. Ezt a választói döntést kérdőjelezi meg jelenlegi politikájával a Fidesz – mondta a pártelnök, aki az MSZP–Párbeszéd EP-listavezetője is.

loading...

Tóth Bertalan szerint a Fidesz európai néppárti tagságának felfüggesztése előrevetíti annak lehetőségét, hogy Magyarország kisodródhat az EU-ból.

Ujhelyi István EP-képviselő, kampányfőnök azt mondta, több tízezren írták eddig alá pártja "Európában akarunk maradni!" petícióját. Szerinte ez azt jelenti, a magyar lakosság felébredt, és látja, hogy Orbán Viktor politikája miatt kisodródhat az ország az EU-ból. Ha Orbán Viktor nem tudja "saját diktatórikus hajlamainak" megfelelően átalakítani az EU-t, akkor ő maga viszi ki onnan a magyar közösséget – közölte.

loading…


Volt kérdés arról, mit szólnak ahhoz, hogy a Jobbik és az LMP támogatását élvező Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt szerint a "régi baloldal" csak a pozíciókról "seftel".

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Tóth Bertalan úgy válaszolt, nyitva az együttműködés lehetősége az LMP előtt. A számok azt mutatják, hogy Budapesten a Jobbikkal történő együttműködés a Fidesznek segítene, mert a Jobbik szavazói inkább szavaznak jobboldali pártra, minthogy az összefogást támogassák – magyarázta.

Arra reagálva, hogy Puzsér Róbert társadalmi vitára bocsátja programját, a pártelnök azt mondta, a megmérettetés az igazi kihívás, nem az üzengetés. Forrás.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Nagy fordulat devizahiteles ügyben a Kúrián!
Nagy fordulat devizahiteles ügyben a Kúrián!

Nagy fordulat devizahiteles ügyben a Kúrián! [good_old_share] Megtört a jég. A Kúria mostani tájékoztatása alapján kimondhatjuk, hogy az olvadás elérheti...

Megmentheti az óceánokat: percek alatt bomlik le a vízben az új típusú műanyag.
Megmentheti az óceánokat: percek alatt bomlik le a vízben az új típusú műanyag.

Megmentheti az óceánokat: percek alatt bomlik le a vízben az új típusú műanyag. [good_old_share] És a Föld pedig végre fellélegezhet.......

Close