MILLIÓKKAL SZABADULHAT A MAGYAR SOROZATGYILKOS.

MILLIÓKKAL SZABADULHAT A MAGYAR SOROZATGYILKOS.

MILLIÓKKAL SZABADULHAT A MAGYAR SOROZATGYILKOS.

Milliókkal a "zsebében" szabadulhat majd a skálás gyilkos? " Bene László: MILLIOMOSKÉNT JÖTTEM BE, MILLIOMOSKÉNT MEGYEK KI"

 

Több millió ütheti a markát a börtönben ülő, hírhedt magyar sorozatgyilkosnak.

loading…


Budapest – Bene László hatalmas összeggel gazdagodhat hamarosan, ugyanis a nem megfelelő börtönkörülmények miatt kártérítést igényelt.

loading...

A skálás gyilkosként elhíresült Bene László szentül hiszi, hogy nemsokára ismét szabad ember lehet, a férfi ráadásul több millió forintot is kaphat, ugyanis hamarosan lezárul az eljárás, ami azt vizsgálta, megfelelő körülmények között tartották-e a börtönben. Az ügyvédje szerint a döntés Benének kedvez majd.

A Videó után a cikk folytatódik!

loading…


Noha a családja eladta azt a lakást, amibe Bene szabadulása után költözött volna, az ügyvéd szerint Bene életkörülményei jelentősen javulnak majd a hatalmas összeg miatt, amit a bíróságnak is pozitívan kell értékelnie. Mint kiderült, a rácsok mögött Bene példás magatartással bír: a többi rabbal jó a kapcsolata, folyamatosan tanul és szociális munkát is végez.

Ha szabadul, akkor az új szakmájában akarna elhelyezkedni.

 

Bene sorsáról legközelebb májusban dönt a bíróság, ugyanis a 96-ban elítélt férfi életfogytiglant kapott, azonban ez az akkori jogszabály értelmében 20 év börtönt jelentett. Az ügyét fél évente felülvizsgálják, ám nem sok jót ígér a számára, hogy soha sem kért bocsánatot a tettei miatt, valamint megbánást sem tanúsított.

loading...

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

loading…


loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
WORLD TRADE CENTER - AZ OROSZOK NYILVÁNOSSÁGRA HOZTÁK A FELTÁRT TÉNYEKET.
WORLD TRADE CENTER – AZ OROSZOK NYILVÁNOSSÁGRA HOZTÁK A FELTÁRT TÉNYEKET.

WORLD TRADE CENTER - AZ OROSZOK NYILVÁNOSSÁGRA HOZTÁK A FELTÁRT TÉNYEKET. MINDVÉGIG ÁTVERTÉK A VILÁGOT? Nem a terrortámadás, hanem a...

EZÉRT ALACSONY A NYUGDÍJ-EGY HÁZBA 340 UKRÁN NYUGDÍJAS VAN BEJELENTVE!
EZÉRT ALACSONY A NYUGDÍJ – EGY HÁZBA 340 UKRÁN NYUGDÍJAS VAN BEJELENTVE!

EZÉRT ALACSONY A NYUGDÍJ-EGY HÁZBA 340 UKRÁN NYUGDÍJAS VAN BEJELENTVE! Ezért (is) alacsony a nyugdíj...Döbbenet: Találtak olyan kelet-magyarországi házat, ahová...

Close