MI VÁR RÁNK A HALÁL UTÁN? ELMESÉLIK.

MI VÁR RÁNK A HALÁL UTÁN? ELMESÉLIK.
Email

MI VÁR RÁNK A HALÁL UTÁN? ELMESÉLIK.

Email

Mi vár ránk a halál után? – ezt mesélik, akik visszatértek onnan

 

A kérdés, ami mindig is foglalkoztatta az embereket: mi történik a halál után?

loading…


A halál az élet egyik legnagyobb rejtélye, senki sem tudja, hogy mi lesz velünk, miután végleg lecsukódik a szemünk. Arra a kérdésre, hogy milyen lehet meghalni, több teória is próbált már magyarázatot találni, de tudományosan egyiket sem sikerült eddig bizonyítani. Egyesek arról számoltak be, hogy fehér fényt láttak, míg mások arra esküsznek, hogy lepergett előttük az életük.

loading...

Az ilyen történeteket azonban csak azok tudják elmesélni, akik már jártak a halál kapujában. A Mirror pedig összeszedett néhányat azon történetek közül, akik képesek elmondani, milyen a túloldalon.

 

– "Amikor felébredtem, mintha az űrben lettem volna, de nem volt se fény, se egy árva csillag. Nem lebegtem, csak egyszerűen… ott voltam" – mondta a lapnak egy férfi, aki 5 évvel ezelőtt élt át a halál közeli élményt, amikor műtét közben majdnem elvérzett.

loading…


– "Nem volt hideg vagy meleg, se éhség vagy fáradtság. Békességet éreztem. Tudtam, hogy a közelben ott a fény és a szeretet, de nem volt rá szükségem, hogy felé forduljak. Emlékszem végig gondoltam az egész életemet. Nem úgy, mint egy montázs, sokkal inkább, mint egy könyv, úgy jelent meg előttem." – mondta a férfi.

Persze sokan másfajta élményekről számolnak be: volt aki leginkább az alváshoz tudta hasonlítani az élményt, míg mások egyáltalán nem láttak semmit.

 

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

"Számomra nem volt más, csak sötétség. Se álmok, se víziók, semmi. Már többször is megkérdezték, milyen volt, de csak annyit tudok mondani, örülök, hogy élek"

loading...

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
ULTIMÁTUM A MIGRÁNSOKNAK: TÁVOZNAK, VAGY BÖRTÖNBE VETIK ŐKET!
ULTIMÁTUM A MIGRÁNSOKNAK: TÁVOZNAK, VAGY BÖRTÖNBE VETIK ŐKET!

ULTIMÁTUM A MIGRÁNSOKNAK: TÁVOZNAK, VAGY BÖRTÖNBE VETIK ŐKET! A kerítés felhúzása előtt jutottak be az országba.   Izraelben nincs Wilkommen!...

MÁR 3555 MENEKÜLTNEK VAN MAGYAR SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYA.
MÁR 3555 MENEKÜLTNEK VAN MAGYAR SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYA.

MÁR 3555 MENEKÜLTNEK VAN MAGYAR SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYA. 3555 menekültnek van magyar személyije Nyilvános a teljes 2017-es jelentés a bevándorlási adatokról....

Close