MENNYIT ÉR EGY MACSKA ÉLETE?

MENNYIT ÉR EGY MACSKA ÉLETE?

MENNYIT ÉR EGY MACSKA ÉLETE?

[good_old_share]

Mindenkit kérek, hogy ha teheti terjessze az esetet.

loading...

Kedves állatbarát ismerőseim, barátaim! Aki ismer engem és a cégünket, amit testvéremmel közösen csinálunk tudja, hogy nagyon szeretjük az állatokat a kollégáimmal együtt.

Nagyon sok macskát fogadtunk be az évek során és etettük, gondoztuk őket. Tegnap egy olyan döbbenetes eset történt meg velünk, ami joggal adhat okot felháborodásra, nem csak a mi részünkről.

loading…


Bejött a telephelyre két fickó motort vizsgáztatni a szemközti állomásra. A telephely be van kamerázva, tehát amit leírok nem feltételezés, saját szememmel láttam.

Két pitbull-szerű kutyával érkeztek, a kutyák idomítva voltak, akkor sem moccantak a kocsiból, mikor az egyik nyikhaj motorral szinte behajtott az autó hátuljába. Szinte biztos, hogy pitbullok volta, mert az egyikük nadrágján ez a felirat szerepelt.

loading...

Vagy staffordshire terrierek. Aztán valamelyik meglátta a macskákat és úgy döntött, hogy jó móka lenne levadászni a kutyákkal őket és ezért a két harci kutyát rájuk eresztették.

Az anyamacskánk még el tudott menekülni előlük, de az ivartalanított fekete cicánknak nem volt szerencséje, a két harci eb halálra marcangolta.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A két alak láthatólag mit sem törődött ezzel, Közben jóízűen falatoztak, ez is látszik a filmen.

loading…


Bizonyára nagyon férfias cselekedet és óriási trófea egy ártatlan macska legyilkolása. Megvan a rendszám és a felvétel, a rendőrséghez fordulunk.

Ez minimum állatkínzás, ami ugye két év börtön lehet. Elvileg. Nagyon szeretnénk, hogy ne csak elvileg legyen így, ezért mindenkit kérek, hogy ha teheti terjessze az esetet. Ne tehessenek az ilyenek azt, amit akarnak! Minden élet értékes akkor is, ha nem emberé!!!!!! És mi ezt a cicát nagyon szerettük. Őérte és minden szórakozásból legyilkolt állatért! NE LEGYEN TÖBB ILYEN! Forrás.

loading…


loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Egy kör alakú lyukat ásott a kertbe, és amit alkotott, attól a szomszéd besárgult.
Egy kör alakú lyukat ásott a kertbe, és amit alkotott, attól a szomszéd besárgult.

Egy kör alakú lyukat ásott a kertbe, és amit alkotott, attól a szomszéd besárgult... [good_old_share] Az összköltsége nem haladja meg...

645 milliárdot kaszáltak tavaly a magyar bankok a Magyarokon.
645 milliárdot kaszáltak tavaly a magyar bankok a Magyarokon.

645 milliárdot kaszáltak tavaly a magyar bankok a Magyarokon. [good_old_share] A bankszektor 2018-ban  konszolidált szinten elért 645,3 milliárd forintos nettó...

Close