MEGÖLTÉK A BUDAPESTI ÁLLATKERT TEKNŐSÉT

MEGÖLTÉK A BUDAPESTI ÁLLATKERT TEKNŐSÉT

MEGÖLTÉK A BUDAPESTI ÁLLATKERT TEKNŐSÉT.

[good_old_share]

Az elkövető börtönbüntetést is kaphat.

loading...

Kockakővel ütötte agyon egy ismeretlen látogató a Fővárosi Állat- és Növénykert egyik görög teknősét. Az esetet a gondozók a zárás előtti állományszemle során fedezték fel, az állat sérülései olyan súlyosak voltak, hogy el kellett altatni.

loading…


Az állatkert közleménye szerint a teknősnek óriási fájdalmai lehettek, a testét borító páncél a hasi és a háti oldalon is szétnyílt, belső szervei súlyosan sérültek. Szerencsére az esetről felvétel is készült, így már nyomoznak az ügyben.

A térfigyelő kamerák felvételein az elkövető és a vele lévő személy is jól látható. A felvételek alapján az történhetett, hogy az elkövető a kerítésen áthajolva kivette az állatot a kifutóból, az ekkor a kezébe piszkíthatott. Ezután keresett az elkövető egy követ, és agyonütötte vele a teknőst.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A Fővárosi Állat- és Növénykert ismeretlen tettes ellen feljelentést tett, csütörtökön kora délután helyszíni szemlét is tartottak. A cselekedet természetkárosításnak minősül, ami három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

loading...

Reméljük, hogy az elkövetőt elkapják.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Gyorsan akarsz fogyni? Ezt idd korán reggel!
Gyorsan akarsz fogyni? Ezt idd korán reggel!

Gyorsan akarsz fogyni? Ezt idd korán reggel! [good_old_share] Méregtelenít és zsírtalanít a reggeli elixír! Olcsó, gyorsan elkészül és szuper hatásos....

Verebes István mindegyik feleségét megcsalta
Verebes István mindegyik feleségét megcsalta

Verebes István mindegyik feleségét megcsalta [good_old_share] Verebes István: „Szégyellem mindazt, amit megtettem” Verebes István pályája kezdetéről, az elmúlt több mint...

Close