MEGFORDULT A MIGRÁCIÓ! NÉMETEK SZÁZAI INDULTAK MEG SZÍRIÁBA!

MEGFORDULT A MIGRÁCIÓ! NÉMETEK SZÁZAI INDULTAK MEG SZÍRIÁBA!

Megfordult a migráció: németek százai indultak meg Sziríába

[good_old_share]

BERLIN –
Több százan gyűltek össze Berlinben arra az útra, amely a német fővárosból a szíriai Aleppóba vezet. A migránsok útvonalán haladnak, ellenkező irányba.

loading…


loading...

A német közszolgálati televíziónak nyilatkozó "zarándok" arról beszélt indulás előtt, hogy a karácsony szép ünnep, jó családi körben tölteni, de ugyanilyen fontos felhívni a világ figyelmét arra, hogy vannak, akik szenvednek, és mi tudnánk tenni azért, hogy az életük jobbra forduljon.

Egy másik, szíriai férfi, aki idén migrált Németországba azt magyarázta, hogy őt értelemszerűen személyesen érinti ez a kezdeményezés. Részt akar venni benne, osztozni akar a többiek emberségében. A világnak meg kell tudnia, hogy Szíriában borzasztó a helyzet. Ő is visszamegy Aleppóba.

A menet hétfőn el is indult, terveik szerint érintik majd az összes országot, amelyen a menekülők átvágtak útban Németország felé, így Magyarországon is átmennek.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

— CivilMarchForAleppo (@AleppoMarch) 2016. december 26.

loading...

loading…


Aleppó, a hajdan kétmilliós szíriai nagyváros most romokban hever. Keleti része négy évig volt a felkelők ellenőrzése alatt. A kormányhadsereg és az orosz légierő szeptemberben indított végső ostromot, amely pár nappal ezelőtt, a nemzetközi diplomácia közbenjárására ért véget.
Ha minden jól megy, és embercsempészek nem szállítják át illegális hajókon Törökországba őket, akkor a berlini menet tavasszal ér oda.

loading…


[apss_share]

loading...
Read previous post:
VALAMI KÉSZÜL? EGYRE TÖBB GYANÚS REPÜLŐ TÁRGYAT ÉSZLELNEK EURÓPA LÉGTERÉBEN.
VALAMI KÉSZÜL? EGYRE TÖBB GYANÚS REPÜLŐ TÁRGYAT ÉSZLELNEK EURÓPA LÉGTERÉBEN

Valami készül: Egyre több gyanús repülő tárgyat észlelnek Európában… (video) [good_old_share] 2016-ban annyi alkalommal figyeltek meg Európa több országban is...

A TERRORTÁMADÁS UTÁN-MERKELNEK KÖSZÖNHETJÜK, HOGY A GYERMEKÜNK KÓMÁBAN VAN.
A TERRORTÁMADÁS UTÁN-MERKELNEK KÖSZÖNHETJÜK, HOGY A GYERMEKÜNK KÓMÁBAN VAN.

A TERRORTÁMADÁS UTÁN-MERKELNEK KÖSZÖNHETJÜK, HOGY A GYERMEKÜNK KÓMÁBAN VAN. [good_old_share] Megszólalt az egyik berlini áldozat apja: soha nem szavazunk többet...

Close