MEGDÖBBENTŐ-SZÍRIÁBÓL GOOGLE KERESÉSEKBEN MAGYARORSZÁG AZ ÉLEN JÁR!

MEGDÖBBENTŐ-SZÍRIÁBÓL GOOGLE KERESÉSEKBEN MAGYARORSZÁG AZ ÉLEN JÁR!
loading...

A Szíriából indított Google-keresések megdöbbentő képet rajzolnak az országban uralkodó állapotokról, és jól mutatják, hogy a menekülthullám koránt sem ért még véget. Magyarország is a keresési listák élére ugrott.

loading…


A Google adatai szerint nem várható, hogy a szíriai menekültválság hamarosan véget érne. Az Al Jazeera Network AJ+ portálján alig másfél napja közzétett videó szerint a Google szíriai felhasználói elsősorban a szíriai háborús konfliktussal és a meneküléssel kapcsolatos kifejezésre kerestek rá az elmúlt két hétben. A leginkább használt keresőkifejezések megdöbbentőek: egyértelmű, hogy a háború sújtotta országból az emberek kétségbeesetten keresik a kiutat, és sokan közülük Európában szeretnének menedékre találni.

A lista elején szerepelnek a kórházakkal kapcsolatos keresések: „szíriai vörösfélhold kórház”, „vöröskereszt szíria”, „vörösfélhold kórház damaszkusz”. Komolyan elgondolkoztató, hogy a lista élén állnak az olyan keresések is, mint az égési sérülések kezelése, az újraélesztéssel (pl. befújásos lélegeztetés), illetve a baleset utáni stabilizálással kapcsolatos kérdések.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

A leggyakoribb keresőkifejezések azonban mind az Európába, de leginkább Németországba vezető úttal kapcsolatosak. A két leggyakoribb kifejezés az AJ+ szerint a „bevándorlás Európába” és a „menedékkérelem Németországban”. Az út tervezésével kapcsolatban merülnek fel az olyan keresések, mint „Görögország térkép” vagy a „Törökország és Görögország közötti tenger”. Sokan keresnek még Európa-térképet arabul és Németország térképeit.

Sokan próbálják megállapítani a különböző városok közötti távolságokat, így például népszerű az Edirne (azaz a valamikori Drinápoly) és Izmir, illetve Izmir és Isztanbul közötti távolságokra történő keresés, csakúgy, mint a Törökország és Görögország, illetve a Macedónia és Szerbia közötti út hossza gyalogszerrel.
Úgy tűnik, sajnos, Magyarország is felkerül a toplistára. A hazánkból érkező hírek – a válsághelyzet kihirdetése és a röszkei „csata” hatására igen nagy számú keresést indítanak „hírek Magyarországról” és „Magyarország szíriai menekültek” témakörökben is. Forrás

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
HOLLY PEERS TOPLESS FOTÓI.
HOLLY PEERS TOPLESS FOTÓI

HOLLY PEERS TOPLESS FOTÓI loading... loading... loading...

CSAJOZÁS. ÜGYES TRÜKK!
CSAJOZÁS. ÜGYES TRÜKK!

Így kell hatásosan elhajtani egy pasit.     Posted by Benlaxer on 2015. szeptember 17.

Close