MEGDÖBBENTŐ: SAJÁT KISLÁNYÁT KÍNÁLTA A PEDOFILOKNAK AZ ANYA

MEGDÖBBENTŐ: SAJÁT KISLÁNYÁT KÍNÁLTA A PEDOFILOKNAK AZ ANYA.

Megdöbbentő: saját kislányát erőszakoltatta az "édesanya"

Washington – Akár 26 év börtönbüntetésre is ítélhetnek egy amerikai anyát, amiért pénzért árulta pedofiloknak 6 éves kislányát. A 35 esztendős bestiális anya az interneten hirdette kislányát, és ami a legszörnyűbb, még élvezetet is talált abban, amikor a pedofilok kedvüket lelték a gyerekben.

loading...

A rendőrök találtak nála pedofil fotókat, és egy videot is, amint egy férfi a kislányát zaklatja, ő pedig már SMS-ben egy másikkal tárgyal az árról.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/


– Az ügyész súlyosbítást kért, amiért tettét sorozatosan és élvezettel követte el. Jövő hónapban ítélik el, kislányát már állami gondozásba helyezték. Férjét tavaly ítélték el hasonló bűnökért 27 év börtönre -tudatta a Daily Starral a bíróság egy alkalmazottja.
 

loading...
Read previous post:
A LESZBIKUS TANÁRNŐ EGYSZERRE KÉT DIÁKJÁVAL BUKOTT LE.
A LESZBIKUS TANÁRNŐ EGYSZERRE KÉT DIÁKJÁVAL BUKOTT LE

A LESZBIKUS TANÁRNŐ EGYSZERRE KÉT DIÁKJÁVAL BUKOTT LE loading... "Van, aki forrón szereti". Így volt ezzel Sandrine Brown tanármő is....

ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS - AZ ANGOLOK MÁR KÉSZÜLNEK AZ ÖNVÉDELEMRE.
ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS – AZ ANGOLOK MÁR KÉSZÜLNEK AZ ÖNVÉDELEMRE

ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS - AZ ANGOLOK MÁR KÉSZÜLNEK AZ ÖNVÉDELEMRE A liberális politikusok beteges nézeteikkel hatalmas felfordulást csináltak Európában is. Már nem...

Close