MACHETÉVEL TÁMADT A 11 ÉVES FIÚ A BETÖRŐKRE

MACHETÉVEL TÁMADT A 11 ÉVES FIÚ A BETÖRŐKRE

Az amerikai kisfiú fejbe verte az egyik rablót, aki vérző fejjel volt kénytelen elmenekülni. 

loading...


Megakadályozta házuk kirablását egy 11 éves fiú az amerikai Észak-Karolina államban, aki egyedül volt otthon, amikor betörők megpróbálták kirámolni a lakást.

loading…


Braydon Smith egy machetével verte fejbe egyik betörőt, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy két társával együtt kénytelen volt elmenekülni.


Az eset előző hét pénteken, helyi idő szerint délelőtt 11 órakor történt, Mebane városában. A helyi rendőrség közlése szerint a házba egy nő csöngetett be, és miközben a fiú a bejárati ajtóhoz ment, a nő társa egy hátsó ablakon betört a házba.


A 19 éves Jataveon Dashawn Hall a házban talált egy légpisztolyt, majd a hálószoba szekrényébe kényszerítette a kisgyereket. Braydon Smith azonban kiszökött a szekrényből, felkapott egy machetét, majd Hall mögé lopakodott, és hátulról fejbe verte a fegyverrel.

loading...


Kattints, és iratkozz fel a hírlevelekre: https://netceleb.eu/hirlevel/


Hall ekkor válaszul hasba rúgta a gyereket, aki azonban nem hagyta magát, felkelt és újra rátámadt a 19 éves betörőre, de akkor nem sikerült eltalálni. Hall ekkor fejen rúgta a fiút, majd elkezdte rámolni a zsákmányt: elektromos eszközöket, köztük egy tévét és egy PlayStationt.

A betörő ekkor vett észre, hogy erősen vérzik a feje, ezért a zsákmányt hátrahagyva inkább a menekülés választotta. A helyi rendőrség ezután riasztást adott ki a helyi kórházaknak, hogy figyeljenek a fejsérüléssel bejelentkező betegekre.
Hall be is ment egy közeli kórházba, ahol azonnal értesítették a hatóságokat, de mire a rendőrök kiértek, a férfi a kórházi köntöst viselve megszökött.

Végül anyja házában találtak rá, és letartóztatták. Hall ellen egyebek mellett betörés, és 12 évnél fiatalabb gyerek elleni támadás vádjával indítottak eljárást. A hatóságok még keresik két társát, egy férfit, és egy nőt.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Európa egyik legbarátságtalanabb népe lett a magyar
Európa egyik legbarátságtalanabb népe lett a magyar

Európa egyik legbarátságtalanabb népe lett a magyar A hollandokat és a portugálokat szuper-barátságosnak és befogadónak tartják a britek, a franciák...

Ez a dokumentum bizonyítja, hogy Orbánék nem fognak segíteni a devizahiteleseken
Ez a dokumentum bizonyítja, hogy Orbánék nem fognak segíteni a devizahiteleseken

Ez a dokumentum bizonyítja, hogy Orbánék nem fognak segíteni a devizahiteleseken Orbán Viktor 2015-ben írásba adta a bankoknak, hogy nem...

Close