Levágták a lábait egy macskának Cegléden.

Levágták a lábait egy macskának Cegléden.

Levágták a lábait egy macskának Cegléden.

Mit érdemel az, aki…. ? ? ?

loading...

Egészen döbbenetes állatkínzás történt Cegléden. Soltész Lászlóné, a helyi Állatmenhely Nyílt Alapítvány elnöke lapunknak azt mondta, hogy egy helyi lakos értesítette őket arról, hogy bekúszott az udvarára egy macska, aminek le volt vágva a két hátsó és az egyik mellső lába is.

Borzasztóan szenvedett, a farkát is már csak a szőr tartotta össze. Annyira rettenetes állapotban volt, hogy muszáj volt elaltatni, megváltás volt számára a halál. A cica gazdája azt mondta, hogy ez már az ötödik macskája volt, amit megmérgeztek vagy elpusztítottak az állatkínzók – mondta az állatmenhely vezetője.

Hozzátette, nemrég a helyi halastó környéken is találtak egy levágott lábú cicát, de a környéken már több macska is hasonló sorsra jutott.

Az állatmenhely ötvenezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni a brutális állatkínzót, de a településen élők hatalmas felháborodása miatt ez az összeg pár óra alatt felkúszott félmillió forint fölé, és folyamatosan érkeznek a felajánlások a menhelyhez azóta is.

loading...

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Így születnek a méhek - Videó
Így születnek a méhek – Videó

Így születnek a méhek. Az alábbi érdekes videón megnézhetjük, hogy hogyan is születnek a méhek. Ha védjük a méheket, akkor...

Sok pénz állhat a házhoz! Van otthon ilyen euró?
Sok pénz állhat a házhoz! Van otthon ilyen euró?

Sok pénz állhat a házhoz! Van otthon ilyen euró? Egyes pénzérmék és bankjegyek valamilyen hiba, vagy pedig limitált sorozatszámok miatt...

Close