LELEPLEZŐ VIDEÓ – HAVAS GÖRÖG ZITÁT IS ZAKLATTA.

LELEPLEZŐ VIDEÓ - HAVAS GÖRÖG ZITÁT IS ZAKLATTA.

LELEPLEZŐ VIDEÓ – HAVAS GÖRÖG ZITÁT IS ZAKLATTA.

Szorul a hurok! Most egy videó is bizonyítja – Havas nem fogta vissza magát!

 

Videó alább!

 

"Henrik, ne érjen a kezemhez és a combomhoz! Végig a taxiban ezt csinálta. Ez egyszerűen sértő! Nekem is van önérzetem!"

Annak idején az eset azzal a szöveggel került ki a TV2 honlapjára:

loading…


Görög Zita szerint a Tanár úr végig tapizta az autóban."

Egyre kellenetlenebb Havas Henrik zaklatási ügye. Havas először igyekezett elbagatelizálni a dolgot, de most egy felvétel is előkerült, ahol ez az eset tagadhatatlanul megtörtént.

Havas Henrik körül végleg elfogyott a levegő. A hírek szerint korábban Baukó Évával és Molnár Anikóval szemben zaklatóként fellépő Havasról most előkerült a Hal a Tortán című műsor egy 2014-es felvétele, amelyen Görög Zita arra szólítja fel az önjelölt "tanár urat", hogy hagyja abba a modell testének illetlen fogdosását.

Nagyobb balhé is lehetett volna a dologból! A videó bizonyítja, hogy Görög Zita visszafogottsága és önuralma mentette meg Havast attól, hogy nagyobb visszhangot kapjon az ügy.

 

Lehet ezt még tagadni, de minek. A felvételen teljesen nyilvánvaló Zita zaklatása, ahol a modell hangosan kéri Havast, hogy hagyja abba a fogdosását.

Persze akadnak olyanok, akik az ilyen eseteket nem zaklatásként fogják fel. De itt tisztán látszik, hogy Görög Zita Havas fogdosását nem kellemes módon élte meg. Ennek érthetően, és tisztán a nagy nyilvánosság előtt hangot is adott.

És ne szépítsük: a kellemetlen módon megélt taperolás, meg az udvarlás között lényeges különbség van! Ezt csak a bunkók nem értik meg!

loading…


Az annak idején, 2014-ben adásba is került televíziós felvételen az látható, hogy Havas Henrik annyira nem volt képes uralkodni magán a Hal a tortán forgatásán, hogy fogdosta Görög Zitát.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

loading…


Neked mi a véleményed?

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
RENDKÍVÜLI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ! A NASA FELFEDEZETT VALAMIT!
RENDKÍVÜLI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ! A NASA FELFEDEZETT VALAMIT!

RENDKÍVÜLI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ! A NASA FELFEDEZETT VALAMIT! Rendkívüli sajtótájékoztatót tart a NASA, miután egy távcső felfedezett valamit az űrben.   Csütörtökön...

BAUKO ÉVA - HAVAS ÜGY.
BAUKÓ ÉVA – HAVAS ÜGY.

BAUKÓ ÉVA - HAVAS ÜGY. Baukó Éva már nyolc évvel ezelőtt is elmondta, hogy Havas zaklatta. FIGYELEM! Bauko Éva friss...

Close