LAKÁSMAFFIA-PINCÉBEN ÉS SUFNIBAN TARTOTTÁK AZ IDŐS EMBEREKET, HOGY ELSZEDJÉK A LAKÁSUKAT!

LAKÁSMAFFIA-PINCÉBEN ÉS SUFNIBAN TARTOTTÁK AZ IDŐS EMBEREKET, HOGY ELSZEDJÉK A LAKÁSUKAT!
Email

LAKÁSMAFFIA-PINCÉBEN ÉS SUFNIBAN TARTOTTÁK AZ IDŐS EMBEREKET, HOGY ELSZEDJÉK A LAKÁSUKAT!

Email

Embertelen körülmények között tartottak idősöket, hogy ügyvédi segítséggel elszedjék a lakásukat. Videó alább!

 

Egy sufniban és egy pincében találták meg az idős embereket, akiktől egy bűnbanda szedte el a lakásukat eltartási szerződéssel.

loading…


Tíz embert fogtak el kedden a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentésére egy kiterjedt ingatlancsalási ügyben – közölte a Fővárosi Főügyészség. indult ügyben végrehajtott tegnapi akció eredményeként elfogott és előállított 10 gyanúsított között 4 ügyvéd is van.

loading...

Mint írták, a budapesti nyomozó ügyészek a Készenléti Rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, valamint a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársaival közösen kedden 9 helyszínen hajtottak végre összehangolt akciót, a gyanúsítottak ugyanis idős, vagy szellemileg leépült emberek bizalmába férkőztek, hogy megtévesztve őket életjáradéki vagy tartási szerződést kössenek velük, és így szerezzék meg az ingatlanjaik tulajdonjogát.

A szerződések megkötésében közreműködő ügyvédek ügyvédi kötelességüket megszegve működtek közre a szerződések megkötésében – írta az ügyészség, a tíz elfogott ember között így négy ügyvéd is van.

A nyomozás tárgyát jelenleg négy – 12 és 21 millió forint közötti értékű – ingatlan képezi, de a házkutatások során a hatóságok tagjai az egyik gyanúsított udvarán egy sufniszerű épületben, egy másik helyszínen pedig az épület pincéjében emberhez nem méltó körülmények között több időskorú, kiszolgáltatott személyt találtak.

loading…


A Budapesti Nyomozó Ügyészség eddig 10 gyanúsítottat hallgatott ki az ügyben. A megalapozott gyanú velük szemben több rendbeli, jelentős kárt okozó, idős vagy fogyatékosságánál fogva a bűncselekmény felismerésére korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett csalás bűntette, illetve kísérlete, az ügyvéd gyanúsítottakkal szemben pedig ügyvédi visszaélés bűntette.

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A nyomozó ügyészek emellett további bűncselekmények gyanúját is vizsgálják.

Az áldozatok számára a Budapest Főváros Kormányhivatal áldozatsegítő szakemberei teljes körű tájékoztatást nyújtottak az igénybe vehető áldozatsegítő, valamint jogi segítségnyújtási szolgáltatásokról. Az áldozatok pszichológusi segítségnyújtásban is részesültek, ketten pedig igénybe kívánták venni a védett szálláson történő elhelyezést, ahol folyamatosan megkapnak minden további segítséget a társadalomba történő sikeres visszailleszkedés érdekében.

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
3.300.000 FORINT FEJENKÉNT EGY ÖSZEGBEN HÁZVÁSÁRLÁSRA! ÖNERŐ NEM KELL!
3.300.000 FORINT FEJENKÉNT EGY ÖSZEGBEN HÁZVÁSÁRLÁSRA! ÖNERŐ NEM KELL!

3.300.000 FORINT FEJENKÉNT EGY ÖSZEGBEN HÁZVÁSÁRLÁSRA! ÖNERŐ NEM KELL! Ezt a videót nem fogja bemutatni a TV2 és a közmédia,...

LENYŰGÖZŐ FELFEDEZÉS: A TEST ÖNMAGÁT IS GYÓGYÍTHATJA.
LENYŰGÖZŐ FELFEDEZÉS: A TEST ÖNMAGÁT IS GYÓGYÍTHATJA.

LENYŰGÖZŐ FELFEDEZÉS: A TEST ÖNMAGÁT IS GYÓGYÍTHATJA. LENYŰGÖZŐ FELFEDEZÉS A RÁK VALÓDI OKÁRÓL: MEGGYÓGYULHAT A BETEG, HA MEGÉRTI BETEGSÉGE OKÁT....

Close