A KORMÁNY LEPAKTÁLT AZ EMBEREKET KIFOSZTÓ BANKOKKAL.

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy továbbra is 140 ezer felett van azok száma, akik képtelenek "kievickélni" a tarthatatlan helyzetből, mert a kormány visszaéléseket engedett legalizálni és az emberektől elvett pénzt jóváírta a bankok számára. Videó alább!

 

„A kormány lepaktált az embereket kifosztó bankokkal, ezt követően kiírta egy óriásplakátra, hogy elszámoltatták azokat” – emlékeztetett a jobbikos honatya.

A jobbikos politikus kiemelte, hogy kitartanak a hitelek felvételkori árfolyamon forintosítása mellett, a Magyar Nemzeti Bank átváltáson nyert 260 milliárd forintos többletét pedig egy kártérítési alapba csoportosítanák.

loading…


Z. Kárpát Dániel közölte, hogy a közeljövőben a rendszer finomhangolására tesznek javaslatot: szélesítenék a Nemzeti Eszközkezelővel szerződők körét, élhetővé tennék a magáncsőd intézményét és könnyítéseket vezetnének be az árfolyamgát esetében, hogy az adósok kezelhető helyzettel találják szembe magukat. (Egyre jobban közeledik a rögzített árfolyam lejárta – 2017. június 30. után a havi részleteket az aktuális árfolyamon kell törleszteni, és mellette piaci kamatozással  fizetni kell a gyűjtőszámlán felhalmozott tartozást).

„A kormány lepaktált az embereket kifosztó bankokkal, ezt követően kiírta egy óriásplakátra, hogy elszámoltatták azokat”
– rögzítette, hozzátéve rendszerszinten csak is kormányzati pozícióban tud majd a Jobbik cselekedni.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

loading…Forrás: Alfahír.

Szólj hozzá

Hozzászólás