Kórházba vitték Kövér Lászlót, aki rosszul lett.

Kórházba vitték Kövér Lászlót, aki rosszul lett.

Kórházba vitték Kövér Lászlót, aki rosszul lett.

Kórházba vitték Kövér Lászlót, aki rosszul lett a szlovák kormánygépen

A Noviny.sk nevű szlovák hírportál szerint Kövér László rosszul lett a Kazahsztánból Pozsonba tartó repülőn, ezért a gép idő előtt megszakítva utazását leszállt Lengyelországban.

loading...

A parlament elnökét vizsgálatoknak vetik alá, és hamarosan kiderül, hogy folytathatja-e a repülőutat Szlovákiába.

A Bumm.sk azt írja, hogy a szlovák különgépen utazik Andrej Danko, a szlovák parlament elnöke is, aki Kazahsztánban hivatalos látogatáson vett részt Kövérrel. Az Euronews értesülései szerint Kövért kórházba szállították. 

Támogatja az eurázsiai gazdasági térség létrehozását
Kövér Kazahsztánban Nurlan Nigmatulinnal, a kazah törvényhozás alsóházának (Mazsilisz) az elnökével találkozott, ahol azt mondta, hogy a legnyugatibb keleti nép vagyunk, akiknek kiemelt jelentőségű stratégiai partnere Kazahsztán.

Ezután kétoldalú megbeszélést folytatott Vjacseszlav Viktorovics Vologyinnal, az orosz Állami Duma elnökével, Kövér és Vologyin egyetértettek abban, hogy dinamikusan fejlődnek a két ország és a két törvényhozás kapcsolatai.

loading...

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Kövér váratlanul kijelentette, Magyarország támogatja az egységes eurázsiai gazdasági, illetve szabadkereskedelmi térség létrehozására irányuló törekvéseket. A házelnök megkoszorúzta a kommunista diktatúra éveiben az Alzsirba és más kazahsztáni lágerekbe elhurcolt magyar politikai foglyok és kényszermunkások emlékművét. Forrás.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...