KILAKOLTATJÁK BUBIK ISTVÁN LÁNYÁT ÉS ÉDESANYJÁT. HOGY HOVA MENNEK AZT NEM TUDJÁK.

KILAKOLTATJÁK BUBIK ISTVÁN LÁNYÁT ÉS ÉDESANYJÁT. HOGY HOVA MENNEK AZT NEM TUDJÁK.

KILAKOLTATJÁK BUBIK ISTVÁN LÁNYÁT ÉS ÉDESANYJÁT. HOGY HOVA MENNEK AZT NEM TUDJÁK.

[good_old_share]

Megdöbbentő: kilakoltatják az otthonukból Bubik István lányát és édesanyját.

 

loading...

Budapest – Kilakoltatják Bubik István lányát és édesanyját az otthonukból.

loading…


Bubik Istvánt, akinek színészi munkáját Jászai Mari-díjjal és Érdemes művész-elismeréssel honorálták, 46 évesen ragadta el a halál. A színész most május 19-én lett volna 60 éves, lánya, Kincső pedig nehéz időszakot él át jelenleg: a néhai színész lányát és édesanyját ugyanis kilakoltatják az otthonukból.

Kincső édesanyja, Hédi akkor kezdett nehéz helyzetbe kerülni, amikor Bubik István meghalt: a színész halála előtt támogatta a lányát, de utána segítség nélkül maradtak.

– Adósságaink voltak, a bank pedig eladta a lakást a fejünk felől egy embernek. Ő nagyon rendes volt, mert bár egy éve ki kellett volna költöznünk, engedte, hogy maradjunk, de azt mondta: most tényleg mennünk kell.

loading...

Mindent összepakoltunk, a bútorok már üresen állnak, de hogy hova megyünk, azt nem tudjuk. Úgy tűnik, a Városligetben kell majd éjszakáznunk egy ideig – árulta el a Best magazinnak Bubik István lánya, hozzátéve azt is, hogy nem keres sokat: jelenleg egy étterem konyhájában dolgozik amellett, hogy esti iskolába jár.

Egy hozzászóló véleménye: Ez egyszerűen iszonyat! Szerencsétlen özvegy és kislánya valószínűleg nagyon gyatra jövedelemmel rendelkezik. Muszáj ezt elkövetni, muszáj ezt elviselni? Miközben Szerbiába egymilliárd forintot adott Orbán Viktor lakhatási támogatásként, egy hazai, már régebben elhunyt színész özvegye meg nem érdemel kíméletet? Orbán új irodáját milliárdokért rendezik be, a Kövér László budapesti állami vityillóját 2,3 milliárdért! Hogy hol van a szégyen határa, megmondaná valaki???

loading…


– Próbálom én megteremteni azt, amire szükségünk van. Most anyuban is nekem kell tartani a lelket. Erős lány vagyok, de jó lenne, ha egy kicsit vidámabb napok következnének, mert most minden nagyon nehéz – vallotta be a magazinnak a Kincső, aki ötévesen maradt magára édesanyjával, miután színész édesapja elhunyt.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

S bár Hédi mindent megtett lánya érdekében, képzőművészként mégsem tudott elég pénzt keresni. Betegsége közbeszólt, adósságuk egyre több lett, s egyre nehezebb helyzetbe kerültek.

– Én egy édesanya vagyok, akinek a lánya jelenti az univerzumot, az elmúlt 18 évben mindent ezért tettem. Sok ellenségünk volt ez alatt az idő alatt, sokan néztek ránk ferde szemmel, de mi kitartottunk egymás mellett. Tudom, ha István élne, nem hagyta volna, hogy ez történjen velünk, megvédett volna minket – árulta el a Best magazinnak Szentandrássy Hédi. Forrás.

[good_old_share]

loading…


loading...
Read previous post:
MI LESZ VELÜK? UTCÁRA TEHETIK 7 ÉVES KISLÁNYÁVAL AZ EGYEDÜL MARADT ÖZVEGYET.
MI LESZ VELÜK? UTCÁRA TEHETIK 7 ÉVES KISLÁNYÁVAL AZ EGYEDÜL MARADT ÖZVEGYET.

MI LESZ VELÜK? UTCÁRA TEHETIK 7 ÉVES KISLÁNYÁVAL AZ EGYEDÜL MARADT ÖZVEGYET. [good_old_share] Légzési és keringési elégtelenség okozta annak a...

VIGYÁZZ A VÁSÁRLÁSNÁL! VALAKIK SZÁNDÉKOSAN SZENNYEZIK A TEJEKET!
VIGYÁZZ A VÁSÁRLÁSNÁL! VALAKIK SZÁNDÉKOSAN SZENNYEZIK A TEJEKET!

VIGYÁZZ A VÁSÁRLÁSNÁL! VALAKIK SZÁNDÉKOSAN SZENNYEZIK A TEJEKET! [good_old_share] Több üzletlánc is érintett! Vigyázzon vásárlásnál! Valaki szennyezi az UHT tejeket!...

Close