KELEMEN ANNA IS INDUL A VÁLASZTÁSOKON?

KELEMEN ANNA IS INDUL A VÁLASZTÁSOKON?

KELEMEN ANNA IS INDUL A VÁLASZTÁSOKON?

“A politika orális műfaj és ebben én vagyok a legjobb!”

 

Kelemen Anna is indul a választásokon, ha ezt elegen akarják.

loading...

Meglepte, hogy Karácsony Gergely lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje?

Csodálkozott, hogy Soros György valójában nem is indul a választásokon?

Akkor még nem hallotta az idei kampány legnagyobb meglepetését, nevezetesen azt, hogy Kelemen Anna bejelentette, elindul a választásokon, ha 5000 ember lájkolja az erről szóló Facebook-posztját.

loading…


A bejelentés egész pontosan így szól: 

Hölgyeim és Uraim!

loading...

Erre a képre szerda éjfélig 5000 likeot ha kapok,elindulok az országgyűlési választásokon! Hogy hol és melyik párt szineiben,csütörtökön kihirdetem! Mottóm: “A politika orális műfaj és ebben én vagyok a legjobb!”

Van, aki így értékelte a nagy bejelentést:

 

"Én látok benne fantáziát! Miért ne hihetnénk, hogy jobban csinálná, mint azok, akik az hiszik, hogy jól csinálják? Annácska is tudná jól csinálni, ha arra kérnék, hogy csinálja jól.

loading…


A jól csinálás alapja a szakmai tapasztalat. És ő tudja, hogyan kell jól csinálni, miközben őt is meg lehetne csinálni. "Csináljon meg meg mindenki még egy embert! Merjünk nagyot csinálni! Három szoba, négy kerék, sok csinálás!" A szociknak pedig: "Csináljunk bele!" A szadesz-nek: "Csináld meg te is Kovács Pistikét!"

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A bejegyzésen eddig 1400 lájk van, úgyhogy még messze vagyunk attól, hogy kderüljön, az egykori modell, pornószínésznő és celeb vajon melyik párt kampányát erősítené, bár szerda éjfélig még van idő. Forrás.

loading…


loading...
Read previous post:
A CÉLPONTBAN ORBÁN VIKTOR - HATALMAS VIDEÓ!
A CÉLPONTBAN ORBÁN VIKTOR – HATALMAS VIDEÓ!

A CÉLPONTBAN ORBÁN VIKTOR - HATALMAS VIDEÓ! Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/ loading... loading...

AZ ADÓSOKNAK EZT NEM MONDTÁK EL A BANKOK!
AZ ADÓSOKNAK EZT NEM MONDTÁK EL A BANKOK!

AZ ADÓSOKNAK EZT NEM MONDTÁK EL A BANKOK! Nem volt váratlan Évek óta látszik, hogy milyen komoly társadalmi katasztrófa a...

Close