KELEMEN ANNA IS INDUL A VÁLASZTÁSOKON?

KELEMEN ANNA IS INDUL A VÁLASZTÁSOKON?

KELEMEN ANNA IS INDUL A VÁLASZTÁSOKON?

[good_old_share]

“A politika orális műfaj és ebben én vagyok a legjobb!”

 

loading...

Kelemen Anna is indul a választásokon, ha ezt elegen akarják.

Meglepte, hogy Karácsony Gergely lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje?

Csodálkozott, hogy Soros György valójában nem is indul a választásokon?

Akkor még nem hallotta az idei kampány legnagyobb meglepetését, nevezetesen azt, hogy Kelemen Anna bejelentette, elindul a választásokon, ha 5000 ember lájkolja az erről szóló Facebook-posztját.

loading...
loading…


A bejelentés egész pontosan így szól: 

Hölgyeim és Uraim!

Erre a képre szerda éjfélig 5000 likeot ha kapok,elindulok az országgyűlési választásokon! Hogy hol és melyik párt szineiben,csütörtökön kihirdetem! Mottóm: “A politika orális műfaj és ebben én vagyok a legjobb!”

Van, aki így értékelte a nagy bejelentést:

 

"Én látok benne fantáziát! Miért ne hihetnénk, hogy jobban csinálná, mint azok, akik az hiszik, hogy jól csinálják? Annácska is tudná jól csinálni, ha arra kérnék, hogy csinálja jól.

loading…


A jól csinálás alapja a szakmai tapasztalat. És ő tudja, hogyan kell jól csinálni, miközben őt is meg lehetne csinálni. "Csináljon meg meg mindenki még egy embert! Merjünk nagyot csinálni! Három szoba, négy kerék, sok csinálás!" A szociknak pedig: "Csináljunk bele!" A szadesz-nek: "Csináld meg te is Kovács Pistikét!"

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A bejegyzésen eddig 1400 lájk van, úgyhogy még messze vagyunk attól, hogy kderüljön, az egykori modell, pornószínésznő és celeb vajon melyik párt kampányát erősítené, bár szerda éjfélig még van idő. Forrás.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...