JOBB MINT A VÉDŐOLTÁS! SÜSD MEG A FOKHAGYMÁT – 6 GEREZD MEGGYÓGYÍT!

JOBB MINT A VÉDŐOLTÁS! SÜSD MEG A FOKHAGYMÁT - 6 GEREZD MEGGYÓGYÍT!

JOBB MINT A VÉDŐOLTÁS! SÜSD MEG A FOKHAGYMÁT – 6 GEREZD MEGGYÓGYÍT!

[good_old_share]

Süsd meg a fokhagymát! 6 gerezd elég, hogy meggyógyítson!

A fokhagymának elég 24 óra, hogy hasson!

 

loading...

A fokhagyma bolygónk egyik legegészségesebb növénye. Ezzel a természetes csodaszerrel számos betegséget kezelhetünk, gyógyászati hatásait világszerte felhasználják. A koleszterinszint csökkentéséhez, a magas és alacsony vérnyomás szabályozásához, koszorúér betegség kezeléséhez, a vérkeringés javításához, szívroham megelőzéséhez hagyományosan alkalmazzák.

loading…


A legjobb benne, hogy a fokhagyma már 24 óra alatt segít a szervezetnek!

Kutatások szerint, ha megeszünk 6 sült fokhagyma gerezdet mindennap, fantasztikus hatásokat tapasztalhatunk:

 

1. órában: A fokhagyma felszívódik a gyomorban és táplálja a testet.

2-4. órában: Elkezdi rombolni a rákos sejteket és megelőzi a szabadgyökök okozta károsodást.

loading...

4-6. órában: Az anyagcsere beindulásával kezdenek előjönni előnyös tulajdonságai, segít eltávolítani a felesleges folyadékot és zsírt a szervezetből.

6-7. órában: A fokhagyma antibakteriális hatásai működésbe lépnek és elpusztítják a szervezetben élősködő baktériumokat.

6-10. órában: A fokhagymában lévő tápanyagok sejtszinten kezdenek el hatni, a szervezet így védett lesz az oxidáció ellen.

10-24. óra: A szervezet mélytisztulási folyamaton megy át, melynek következménye:

az immunrendszer erősödése

a csontok erősödése

loading…


a vérnyomás javulása és csökkenése

a sejtek élettartamának megnövekedése

fáradtság megszűnése

koleszterinszint szabályozása

szívbetegségek megelőzése

a nehézfémek szervezetben való elraktározódásának megelőzése

fizikai teljesítmény javulása

 A BÜKKI FÜVESEMBER ÖSSZES RECEPTJE 1.RÉSZ

A kutatók kifejezetten javasolják a fokhagyma napi szintű fogyasztását, mivel ezzel számos tünetet és betegséget megelőzhetünk, a már meglévő problémákat pedig jó eséllyel kezelhetjük.

Egy olvasó véleménye:

loading…


Azért nem ajánlott nyersen, mert erős a szaga! Hatásosabb, de egész nap érezni rajtunk a szagát.Nyers fogyasztása, ajánlott mézben érlelve, ahogy leírtam, de van még egy formája, a Tinktura. 30 gerezd fokhagyma, a gyógyszertárban kaoható 90 fokos szesz, fél deci, azt kell mondani, hogy sterilizáláshoz használod, mert cukorbeteg van a háznál.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Le kell reszelni a fokhagymát, bele kell tenni a szeszbe és érlelni egy huszonnégy órán kereztül. Majd egy gézlapon, átpaszírozni, vagy műanyag teaszűrőn, Vissza ahűtőbe! Reggel 1 csepp egy evőkanál tejben, délben 2 cspp, este 3 , reggel 4 és így tovább, 24 cseppig A tej, elveszi a szagot. Mi megmarad, 12 cseppekben, el lehet fogyasztani.Gyógyítsd önmagad című könyvben, írva van!

Egy másik olvasó tapasztalata:

 

Én 5-6 citrom (nagyságtól függően) Héjastól mindenestől (csak a magokat szedem ki, össze vagdalom bele a turmixgépbe,…30-36 cikk fokhagyma (3-fejből összejön) ezt is bele a turmixgépbe….és annyi vizet (ásványvizet) öntök hozzá, hogy a gép össze tudja turmixolni.

De figyelem a mennyiséget, mert kiegészítem egy literre , plussz 1-2 dl. ha túl sűrűnek találom, de többet nem…és ezt langyosítom össze,..másnapig állni hagyom, majd sűrű szövésű szűrőn átcsöpögtetem, még jól ki is nyomkodom,…. minden nap egy kupicával iszom,…kb. egy hónapig kitart. Jobb , mint a védőoltás! Forrás.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NÉMETORSZÁG A HALÁLTUSÁJÁT VÍVJA? KEMÉNY ÜZENETET KAPTAK A POLITIKUSOK!
NÉMETORSZÁG A HALÁLTUSÁJÁT VÍVJA? KEMÉNY ÜZENETET KAPTAK A POLITIKUSOK!

NÉMETORSZÁG A HALÁLTUSÁJÁT VÍVJA? KEMÉNY ÜZENETET KAPTAK A POLITIKUSOK! [good_old_share] Az alábbi videó a legnagyobb videó-megosztó portálon jelent meg, és...

TÉLI OLIMPIA DÉL-KOREÁBAN: KUTYAHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEKET SZOLGÁLNAK FEL.
TÉLI OLIMPIA DÉL-KOREÁBAN: KUTYAHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEKET SZOLGÁLNAK FEL.

TÉLI OLIMPIA DÉL-KOREÁBAN: KUTYAHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEKET SZOLGÁLNAK FEL. [good_old_share] Kutyahúst szolgálnak fel a téli olimpia helyszínének éttermei Dél-Koreában.   A...

Close