INGYEN ÁRAM, 30 FORINTOS BENZINÁR, 0% THM, SAJÁT OTTHON ALAPVETŐ JOG. TALÁLD KI MELYIK ORSZÁGBAN VOLT EZ ?

INGYEN ÁRAM, 30 FORINTOS BENZINÁR, 0% THM, SAJÁT OTTHON ALAPVETŐ JOG. TALÁLD KI MELYIK ORSZÁGBAN VOLT EZ ?
Email

INGYEN ÁRAM, 30 FORINTOS BENZINÁR, 0% THM, SAJÁT OTTHON ALAPVETŐ JOG. TALÁLD KI MELYIK ORSZÁGBAN VOLT EZ ?

Email

Ingyen áram, 30 forintos benzin ár, 0% -os THM, 15 millió forint lakásvásárlásra! Találd ki melyik országban volt ez?

 

Mit kapott a líbiai polgár alanyi jogon? Hihetetlen. Líbia: Kadhafi “diktátor “idején 16 dolog járt alanyi jogon a líbiai állampolgároknak.

Ez mára a múlté lett, az amerikai demokrácia-export jóvoltából.
Megvalósult kánaán, amit Amerika gazdasági érdeke miatt vertek szét:

loading…


loading...

– Líbiában mindenkinek állampolgári jogon járt az ingyenes elektromos áram, vagyis senki sem fizetett villanyszámlát.

– Líbiában a bank állami tulajdonban volt, és 0% kamatot számított fel a líbiai állampolgároknak adott kölcsönök után.

– A saját otthon alapvető emberi jog volt Líbiában.

– Minden újdonsült házaspár 60 ezer Dinárt (kb. 50.000 USD) kapott az államtól, hogy az első otthont megvehesse, és családot alapíthasson.

loading...

– Az oktatás és az egészségügyi ellátás teljesen ingyenes volt. Kadhafi hírhedt “rémuralma” előtt a líbiaiak 25%-a tudott írni-olvasni, a diktátor alatt ez az arány 83% lett!

– Ha egy líbiai állampolgár gazdálkodással akarta megkeresni a kenyerét, akkor az államtól kapott földterületet, házat, gazdasági épületeket, vetőmagot, illetve az induló állatállományt. Mindezt természetesen ingyen!

– Ha egy líbiai polgár nem talált az országon belül olyan oktatási intézményt, vagy egészségügyi ellátó helyet, amire szüksége volt, az állam fizette a külföldi tanulását vagy ellátását. Ezen kívül havonta 2300 USD ellátást biztosított lakhatásra és autókölcsönzésre.

– Ha egy líbiai autót vásárolt, az állam kifizette a vételár felét.

– Líbiában a benzin ára 0,14 USD volt literenként. Ez a mai magas USD/HUF árfolyammal számolva is csak 31 Ft.

– Líbiának nem volt külső adóssága, a háború nyomán a nemzetközi bankokban befagyasztott betéteinek összege hozzávetőleg 150 milliárd USD volt, amit az új líbiai demokrácia már sosem fog viszontlátni.

– Ha egy líbiai nem talált munkát a diplomája megszerzése után, az állam mindaddig fizette számára az adott ágazatra jellemző átlagbérrel megegyező bérpótló támogatást, míg nem talált munkát.

loading…


– A líbiai olajexportjából befolyó pénzek egy részét az állam közvetlenül a líbiai polgárok bankszámlájára utalta. Minden állampolgár részesedett tehát a nemzeti ásványkincsek értékesítéséből származó bevételekből.

– Minden anya aki gyermeknek adott életet, 5000 USD-nek megfelelő összeget kapott.

– Az élelmiszereket ártámogatással lehetett megvásárolni, 40 loave kenyér 0,15 USD, vagyis kb. 34 Forint volt. (Azt sajnos nem tudtam kideríteni, hogy hány kiló a 40 loave.)

– A líbiaiak 25%-a rendelkezik egyetemi diplomával.

Kadhafi öntözési projektjének köszönhetően a sivatagi ország gyakorlatilag egész területe ellátott ivóvízzel.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A líbiai adórendszerről: Líbiában minden jövedelem adóköteles volt. Havi 1000 Dinár jövedelemhatárig (ez kb. 189.000 Ft) 5 azaz öt százalák az adókulcs, e fölött 10 százalék. Mindenki fizetett ezen kívül jövedelemtől függően 1-3% úgynevezett Dzsihád adót, és 3,75% nyugdíjjárulékot. Ezek önmagukban is barátságosnak tűntek, különösen, ha beszámítjuk, hogy nem volt villanyszámla, és évente mindenki kapott állami támogatást (ez az olajexportból származó juttatás volt), ami egyedülállóknak 1800 LD/év, házasoknak 2400 LD/év és még gyermekenként további 300 LD/év.

Aztán közbeléptek a nagy felszabadító "demokrácia-csinálók", és minden megváltozott.

Csak egy megjegyzés:

 

Kadhafival nem az volt a baj, hogy diktátor, hanem az, hogy az olajat nem volt hajlandó a fedezetlen USD-ért exportálni.

Aranyat kért a dollár helyett.
Ezért legyilkolták.

Ennyit az amerikai demokráciáról.

 

És ami számunkra még fontosabb: feltartotta Európa felé az afrikai menekültáradatot.

A Nemzeti Internet figyelő a fenti listát a következő gondolattal egészítette ki:

 

A lista a líbiai szocializmusról  már rég keringetik a net-en. 8-10 hónappal ezelőtt kézhez kaptuk, és mivel elég hihetetlennek tűnt, ezért skype kapcsolatba léptünk a szíriai származású, Budapesten élő, a BME volt tanárával, Dr. Bcharah Joullal (olvasd: Sárá Zsul). Aki nemcsak visszaigazolta, hogy igaz a lista minden állítása, hanem azt még kiegészítette. Es akkor, Kedves Olvasók, el lehet kezdeni hüledezni, hogy miért is kellett megölni Kadhafi-t, azt a diktátort, aki védte Európát a ránkvándorlóktól? Forrás  forrás

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
JELZÁLOGBÉBIK
JELZÁLOGBÉBIK

Jelzálogbébik Nem sok dologban következetes az Orbán-kormány, de ha családtámogatásról van szó, kétségtelenül bőkezű. loading... Ezt a vonulatot erősíti a...

ODAJÖTT MA HOZZÁM A KELETINÉL EGY SÍRÓ CIGÁNY KISFIÚ, AMI UTÁNA TÖRTÉNT AZT NEHÉZ SZAVAKBA FOGLALNOM.. EMBERTÁRSAIM, TÉNYLEG ITT TARTUNK..?!
ODAJÖTT MA HOZZÁM A KELETINÉL EGY SÍRÓ CIGÁNY KISFIÚ, AMI UTÁNA TÖRTÉNT AZT NEHÉZ SZAVAKBA FOGLALNOM.. EMBERTÁRSAIM, TÉNYLEG ITT TARTUNK..?!

ODAJÖTT MA HOZZÁM A KELETINÉL EGY SÍRÓ CIGÁNY KISFIÚ, AMI UTÁNA TÖRTÉNT AZT NEHÉZ SZAVAKBA FOGLALNOM.. EMBERTÁRSAIM, TÉNYLEG ITT TARTUNK..?!...

Close