ILYEN NINCS! LÁNYÁVAL KÉNYSZERÍTETTE SZEXRE

ILYEN NINCS! LÁNYÁVAL KÉNYSZERÍTETTE SZEXRE.

ILYEN NINCS! LÁNYÁVAL KÉNYSZERÍTETTE SZEXRE

A lányával kényszerítette szexre diákját a tanárnő

Beperelte a híres Notre Dame egyetemet az egyik diák. Azért, mert az egyik ott dolgozó tanár arra kényszerítette, hogy lefeküdjön a lányával. A fiú ösztöndíjasként tanul az egyetemen. Elsőévesként rendelték mellé segítőnek a tanárnőt, aki rasszista megjegyzéseket is tett rá.

loading...

Mindenről gondoskodott
A nő a diák szerint rövidesen átlépte a tanárok és diákok közötti határt. Rávette, hogy szexeljen a lányával. Még a hotelt is elintézte nekik. Odavitte a fiút a szállodához kocsival és még az óvszert is megvette nekik.

A diák a feljelentésében azt írta, hogy a tanárnő ellenséges volt vele. Ebben a megalázó környezetben kellett tanulnia az iskolában. Azt is állítja az afroamerikai diák, hogy a tanárnő rasszista megjegyzéseket is mondott neki, amikor a szexuális teljesítményére és a nemi szervére is megjegyzéseket tett.

A foci- és a kosárcsapat több tagja is áldozat lehet

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Amikor a fiú be akarta fejezni a kapcsolatát a lánnyal, a tanárnő kihasználta az egyetemi pozícióját és megfenyegette. A Business Insider arról is ír, hogy nem ez a fiú az egyetlen, akit a tanárnő kihasznált ilyen célra. A foci- és a kosárcsapatból is többeket is rávehetett a szexre, mindig afroamerikai diákokat.

loading...

A fiú az ügyvédjével most azért perli több millió dollárra az egyetemet, mert szerinte nem tettek semmit, amikor kiderült az eset. Az egyetem alelnöke szerint ez nem igaz. Paul Browne azt mondta, hogy azonnal intézkedtek, amikor megtudták mi történt. Belső vizsgálatot indítottak, aminek az lett az eredménye, hogy kirúgták a tanárnőt.

A tanárnő családja is nyilatkozott. Azt mondták, hogy minden szakításnak két oldala van, de az, hogy ezt a fiú kiteregette a médiának, az rettentő fájdalmakat okoz nekik.

Talán nem a legtökéletesebb család vagyunk. De szoros köztünk a kötelék és befogadtuk ezt a fiút az életünkbe, amikor senkije sem volt. Meghasad a szívünk azért, mert mindenki előtt bánt bennünket, de a barátaink és a családunk segítségével túléljük ezt is.
– mondta a tanárnő családja a lapnak – írja a Faktor.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
REPÜLŐ EMBEREK EGY UTASSZÁLLÍTÓ MELLETT?
REPÜLŐ EMBEREK EGY UTASSZÁLLÍTÓ MELLETT?

REPÜLŐ EMBEREK EGY UTASSZÁLLÍTÓ MELLETT? Egy gyönyörű kötelékrepülés Dubai felett... Ilyen is van! Csodáld a látványt! Itt a videó: Kedves...

MOST VAN BAJ! PAKISZTÁN MÁR NEM FOGADJA VISSZA A MENEKÜLTEKET!
MOST VAN BAJ! PAKISZTÁN MÁR NEM FOGADJA VISSZA A MENEKÜLTEKET!

MOST VAN BAJ! PAKISZTÁN MÁR NEM FOGADJA VISSZA A MENEKÜLTEKET! Pakisztán az uniós országok „visszaéléseire” hivatkozva bejelentette, hogy felfüggeszti azt...

Close