ÍGY KELL LENGETNI A TÖRÜLKÖZŐT!

ÍGY KELL LENGETNI A TÖRÜLKÖZŐT!

ÍGY KELL LENGETNI A TÖRÜLKÖZŐT!

[good_old_share]

Egy kis vidámság….

 

loading...

Bármit is csinált a férj az ágyban, felesége sose érte el az orgazmust. Mivel a zsidó törvények szerint az asszonyoknak jár a szexuális öröm, úgy döntöttek, hogy megbeszélik a dolgot a rabbival.

loading…


A rabbi meghallgatta történetüket, simogatta szakállát és a következőt javasolta:

– Bérelj fel egy fiatalembert. Amíg ti ketten szeretkeztek, a fiatalember lengessen felettetek egy törülközőt. Ez segít majd a feleségednek, hogy fantáziáljon, és eljuttatja az orgazmusig.

Hazamentek és követték a rabbi tanácsát. Fel is béreltek egy fiatalembert, hogy lengesse felettük a törülközőt, miközben szeretkeznek. Ez azonban nem segített, és a feleség továbbra is elégedetlen maradt. Kételyükkel visszamentek a rabbihoz.

loading...

– Rendben – mondta a férjnek – akkor cseréljetek.
Most a fiatalember szeretkezzen a feleségeddel és te lengesd felettük a törülközőt.

loading…


Megint megfogadták a rabbi tanácsát. Hazamentek, és ismét felbérelték ugyanazt a csinos fiatalembert. A fiatalember lefeküdt az ágyba az asszonnyal, a férj pedig lengette a törülközőt. A fiatalember nagy odaadással végezte dolgát, és a feleség hihetetlen, világrengető és fültépő orgazmust élt át.

A férj ekkor elmosolyodott, a fiatalemberre nézett és diadalittasan megszólalt:

– Na látod, te hülye! ÍGY kell lengetni a törülközőt!!!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...