Így érintette a járvány a magyarországi örömlányokat – Meglepő vallomás

Így érintette a járvány a magyarországi örömlányokat – Meglepő vallomás

Így érintette a járvány a magyarországi örömlányokat – Meglepő vallomás

"..a férjek kénytelen-kelletlen otthon kuksoltak, „felügyelet” alatt…"

Az örömlányokhoz elsősorban az állandó kuncsaftok tértek vissza

loading...

A fizetett örömöket kereső kuncsaftoknak eddig legfeljebb egynegyede térhetett vissza a járványügyi korlátozások megszüntetése óta – mondják a magyar szexmunkások.

Az éledezés tehát érezhető, de a legtöbb örömlánynak nincs munkája, az érdekvédelmi szervezet vezetője, Földi Ágnes szerint még a webkamerázás is halódik. Mit gondolnak, miért?

A szexből élők munka nélkül maradtak márciustól kezdve, könnyű elképzelni, hogy a másfél méteres távolság betartása nem működik ebben az ágazatban.

Még ha a szexmunkások közt sokan próbáltak volna is mindennapi megélhetés érdekében dolgozni, vendégkörük a nullára esett vissza. Így nem tudták fizetni az albérletet, „azt mondták, hogy ha két hét alatt egy ügyfél befutott, az jó két hétnek számított” – számol be az érdekvédelmi vezető.

loading...

Földi Ágnes szerint most már egy kis mértékű éledezésről érkezik visszajelzés, ez a növekedés legfeljebb 20-25 százalékos. Elsősorban az állandó kuncsaftok tértek vissza, s a szolgáltatás tarifái egyébként sehol nem emelkedtek – felelte kérdésünkre.

Azt gondoljuk, hogy ez a húsz-huszonöt százalékos arány sajnos jó ideig nem fog növekedni, egyrészt azért, mert a szexmunkások számára meghatározó tavasztól őszig az idegenforgalom, ami most teljesen visszaesett.

Másrészt, ha hihetünk a statisztikáknak, négyszázezer ember maradt munka nélkül, akiknek most jó ideig a megélhetésre is nehezen telik – fűzi hozzá..

A bevétel nélkül maradtak prostituáltak többsége március végén, áprilisban is hirdette szolgáltatását, de akinek volt némi tartaléka – a vírustól tartva – maga döntött a kényszerpihenő mellett.

A helyzetet súlyosbította a szexmunkások számára, hogy nemcsak a testi kontaktust igénylő, fizetett szexnek mondtak búcsút a kuncsaftok, hanem még a webkamerás szolgáltatás is teljesen visszaesett. Az okot csak sejteni lehet: a férjek kénytelen-kelletlen otthon kuksoltak, „felügyelet” alatt.

Az érdekvédelmi szervezet egyébként rögtön lépett márciusban és adománygyűjtést indított a Facebookon a tagjaikért. Persze, kapott érte hideget-meleget egyaránt: Földi Ágnes szerint a negatívnál több, a pozitívnál kevesebb volt az eredmény. Akadt, aki azért adott, mert felbőszítették a szakmát érő, lesújtó kommentek. Forrás.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Hány fekete pontot látsz a képen? Szinte lehetetlen megoldani, csak keveseknek sikerül
Hány fekete pontot látsz a képen? Szinte lehetetlen megoldani, csak keveseknek sikerül

Hány fekete pontot látsz a képen? Szinte lehetetlen megoldani, csak keveseknek sikerül Figyeld meg a képet, az optikai illúziók nagyon...

Megtalálták a Föld tükörképét
Megtalálták a Föld tükörképét

Megtalálták a Föld tükörképét. Érdekes felfedezés történt. Szakértők egy csoportja egy Nap-szerű csillag körül keringő Föld-szerű exobolygóra bukkant – írja...

Close