HAMAROSAN VÉGET ÉR A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM – A MILLIÁRDOSOK INGATLANOS CÉGET ALAPÍTOTTAK.

HAMAROSAN VÉGET ÉR A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM - A MILLIÁRDOSOK INGATLANOS CÉGET ALAPÍTOTTAK.
loading...

HAMAROSAN VÉGET ÉR A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM – A MILLIÁRDOSOK INGATLANOS CÉGET ALAPÍTOTTAK.

Három magyar milliárdos is új vállalkozásba kezdett.

 

Csányi Sándor, Mészáros Lőrinc és Wáberer György is új, ingatlanokkal foglalkozó cégeket alapítottak.

loading…


Valószínűleg április 30-a után megkezdődnek a tömeges kilakoltatások. Az utcára fog kerülni akár gyerekestül is több százezer magyar család. Bárki, bármikor sorra kerülhet, és nem csak a devizahitelesek, hanem bármilyen tartozással rendelkezők.

Magyarországi ingatlanok megszerzésére alapított új céget Csányi Sándor, a leggazdagabb magyar, az OTP Bank első embere – tudta meg a HVG a pénzintézet sajtórészlegétől.

 

A Bonitás Ingatlanbefektetési Holding Kft.-t 3 millió forint tőkével indította útnak a bankár, de egyelőre nem tudni, hogy mennyi pénzből, milyen típusú ingatlanokat és milyen célból készül megvenni.

Újabb cégalapítással bonyolítja ingatlanokkal foglalkozó részlegét Mészáros Lőrinc Konzum cégcsoportja, amelynek részvényei a tőzsdén is forognak – olvasható a hetilapban.

loading…


Ezúttal a Konzum II Ingatlanbefektetési Alap hozta létre a Konzum II Invest Kft.-t. A saját tulajdonú ingatlan adásvételére alapított társaságot a csoport másik tőzsdei szereplőjének, az ingatlanos Appeninn Nyrt.-nek az egyik pesti, Andrássy úti  palotájába jegyezték be.

Mészárosék Felcsúton is céget gründoltak, a gabonatermesztésre szakosodott Talentis Agro Zrt.-t, amelyet ifjabb Mészáros Lőrinc vezet, de az édesanyja is tulajdonos benne.

 

Saját tulajdonú ingatlan bérbeadására és üzemeltetésére alapított új céget Wáberer György vagyonkezelője, a High Yield Zrt., az 55 millió forint törzstőkéjű WRP Ingatlanhasznosító Kft.-t.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A 46 milliárd forintos vagyonnal működő High Yield 2012-ben alakult Wáberer György meglévő befektetéseinek irányítására és új vállalkozások létrehozására. Wáberer 35 év után, 2016-ban szállt ki saját kamionos cégéből, azóta az ingatlanpiacra koncentrál. További részletek a cégalapításokról a HVG-ben olvashatók. Forrás.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
FINOM KRUMPLIS LÁNGOS RECEPTJE A NAGYI KONYHÁJÁBÓL. EGYSZERŰ ÉS OLCSÓ!
FINOM KRUMPLIS LÁNGOS RECEPTJE A NAGYI KONYHÁJÁBÓL. EGYSZERŰ ÉS OLCSÓ!

FINOM KRUMPLIS LÁNGOS RECEPTJE A NAGYI KONYHÁJÁBÓL. EGYSZERŰ ÉS OLCSÓ! Krumplilángos receptje, amit nagymamáink még a spóron sütöttek. Nagymamáink az...

A KÚRIA TÉVES MAGYARÁZATTAL MENTENÉ A BANKOKAT AZ ADÓSOKTÓL.
A KÚRIA TÉVES MAGYARÁZATTAL MENTENÉ A BANKOKAT AZ ADÓSOKTÓL.

A KÚRIA TÉVES MAGYARÁZATTAL MENTENÉ A BANKOKAT AZ ADÓSOKTÓL. Róna Péter: A Kúria téves magyarázattal mentené a bankokat az adósoktól....

Close