Halálgyárként jellemzi az egyik meghalt idős ember felesége a Karácsony Gergely által felügyelt idősotthont

Halálgyárként jellemzi az egyik meghalt idős ember felesége a Karácsony Gergely által felügyelt idősotthont

Halálgyárként jellemzi az egyik meghalt idős ember felesége a Karácsony Gergely által felügyelt idősotthont

Újabb elképesztő történetet írt meg a Ripost a Fővárosi Önkormányzat fenntartásában lévő Pesti úti idősotthon ügyében. Halálgyár – így nevezte egy 73 évesen meghalt beteg özvegye az otthont, ami a koronavírus-járvány magyarországi gócpontjává vált.

Az asszony meggyőződése, hogy az ellátatlanság vezetett férje halálához, és mint mondta, már a járvány előtt is elképesztő állapotok voltak az otthonban.

loading...

„Az az otthon egy halálgyár" – mondta a Ripostnak J. K. Katrin, aki a napokban temette el férjét. Az otthonban azt mondták neki, férje lázas volt és köhögött, azért került kórházba, de a kórházban az orvos egészen mást mondott az özvegynek.

A férjem nem volt lázas! Csináltak neki mellkas- és tüdőröntgent, de ott minden rendben volt. Viszont nagyon ki volt száradva, a veséi leálltak, nagyon rossz állapotban került be
– mondta  az özvegy.

Amíg tehette, otthon ápolta gerincbeteg férjét, azért döntött a család az otthon mellett, hogy folyamatos orvosi ellenőrzést és felügyeletet, gondos ápolást kapjon, felesége már nem bírta emelni.

Ha tudja, hogy ez lesz a férje veszte, nem engedte volna bemenni.

loading...

"Amikor kiderült, hogy rühes lett, majd elájultam! Naponta mentem kezelni a sebeket, pelenkáztam, etettem. Ha később tudtam menni, akkor se csinálta meg senki, és nem is segítettek.

Sokszor a saját vizeletében találtam rá! Orvossal nem tudtam beszélni. Nem árulták el, milyen gyógyszereket adnak neki, de amikor elkezdett zavartan viselkedni, állandóan aludt, kiderítettem: nyugtatózták, úgy, hogy sosem volt pszichés problémája! Kértem, hogy azonnal hagyják abba, erre a pszichiáterre hivatkoztak, de addig cirkuszoltam, míg be nem fejezték a nyugtatózást 
– mondta az asszony.

Ezért az „ellátásért" havonta több mint 100 ezer forintot fizetett a család. Már azon gondolkodtak, hogy elhozzák onnan, amikor látogatási tilalom lépett életbe.

„Amikor ezt meghallottam, tudtam, hogy ez a férjem halálát jelenti, mert se etetni, se pelenkázni nem fogja senki az otthonban" – tette hozzá szomorúan az özvegy, aki szerint nem csoda, hogy a koronavírus-járvány ilyen gyilkos volt az intézményben, ahol láthatólag alig törődtek a beteg, idős emberekkel. Forrás.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Néhány érdekesség, amikről még valószínűleg nem hallottál.
Néhány érdekesség, amikről még valószínűleg nem hallottál.

Néhány érdekesség, amikről még valószínűleg nem hallottál. A monoton mindennapokban, alig találkozunk szokatlan, meglepő dolgokkal, pedig a világ telis-tele van...

Kihirdették: így lehet idén nyaralni menni - A feltételek:
Kihirdették: így lehet idén nyaralni menni – A feltételek:

Kihirdették: így lehet idén nyaralni menni - A feltételek: Kihirdették: így lehet idén nyaralni menni Görögországba – A biztonság 10...

Close