GYURCSÁNY FERENC PORNÓSZTÁRRAL FOTÓZKODOTT

GYURCSÁNY FERENC PORNÓSZTÁRRAL FOTÓZKODOTT.

GYURCSÁNY FERENC PORNÓSZTÁRRAL FOTÓZKODOTT

Simony Diamond a pornóműfaj egyik legismertebb magyar sztárja, férfiak tízezrei bomlanak érte a világ minden tájáról. Most azonban ő írt rajongással egy férfiről, aki nem más, mint Gyurcsány Ferenc.

loading…


„A great honor for me with the last real Prime Minister of Hungary, Ferenc Gyurcsány.” Az angolul megfogalmazott mondat magyarul annyit tesz: „Hatalmas megtiszteltetés számomra, az utolsó igazi miniszterelnökkel, Gyurcsány Ferenccel.” A bejegyzés a világhírű pornószínésznő, Simony Diamond Facebook-oldalán jelent meg, mellette pedig a Gyurcsánnyal készült közös fotó látható – számol be a bumm magazin.

loading...

Gyurcsány nem tudta, hogy az őt fotózkodásra felkérő hölgy a híres pornósztár, Simony Diamond
Polgári öltözék

A bejegyzésből jól látható, hogy a kép a budapesti reptéren készült, Simony Diamond a Szalonikibe induló járatra várt, arcán szokatlanul kevés a smink, ruházata is teljesen visszafogott. Hogy Gyurcsány Ferenc vajon hová utazott vagy honnan érkezett, az nem derül ki.

És az sem, hogy a DK elnöke vajon tudott-e arról, hogy a csinos hölgy a pornófilmes szakma egyik legnagyobb sztárja.

A Facebookon több mint 25 ezer követője van, a bejegyzésekből látszódik, hogy a világ minden tájáról írnak hozzá az érte rajongó férfiak. A Gyurcsánnyal készült közös kép mellé is rengeteg kommentár érkezett, támogató és dorgáló megjegyzések egyaránt, de nagy többségben jóindulatú hozzászólások ezek.

loading...

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Kiszely Zoltán politológus szerint Gyurcsányra nézve ez egy teljesen ártalmatlan felvétel.

loading…


– A képről, a mozdulatokról egyértelműen az sugárzik, hogy a hölgy kérhette fel egy közös fotóra Gyurcsány Ferencet. Gyakorlatilag ez egy rajongói gesztus, amire a politikus igent mondhatott, könnyen lehet, hogy Gyurcsány nem is tudta, kivel fotózkodik.

A pornó színésznő részéről azonban ez egy egyértelmű politikai színvallás, amely szokatlan az aktív művészek világában. Gyurcsány számára még némi hasznot is hozhat, hogy egy ártalmatlan, ugyanakkor érdekes bulvárhír kapcsán forog a neve a sajtóban.

Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője azt mondta: rengetegen kérnek közös fotót Gyurcsány Ferenccel, aki nem tudta, ki a hölgy. [apss_share]

loading…


Forrás.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A NAGY GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS CSAK EGY SVINDLI?
A NAGY GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS CSAK EGY SVINDLI?

A NAGY GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS CSAK EGY SVINDLI? Hallgattassék meg a másik fél is! Lehet, hogy igazából üzleti érdekek állnak a...

ÚJ ŐRÜLET HÓDIT A RÖVID HAJÚ NŐK KÖRÉBEN. ILYEN FRIZURA NEKED IS KELL MAJD. MUTATJUK, HOGY CSINÁLD!
ÚJ ŐRÜLET HÓDIT A RÖVID HAJÚ NŐK KÖRÉBEN. ILYEN FRIZURA NEKED IS KELL MAJD. MUTATJUK, HOGY CSINÁLD!

ÚJ ŐRÜLET HÓDIT A RÖVID HAJÚ NŐK KÖRÉBEN. ILYEN FRIZURA NEKED IS KELL MAJD. MUTATJUK, HOGY CSINÁLD! Új őrület hódít...

Close