GYERMEKEINK MEGRONTÁSÁRA BUZDÍT AZ ENSZ!

GYERMEKEINK MEGRONTÁSÁRA BUZDÍT AZ ENSZ!
Email

GYERMEKEINK MEGRONTÁSÁRA BUZDÍT AZ ENSZ!

Európa elsüllyesztését soha nem látott fokozatra kapcsolták a „haladó” beállítottság nevében. Mindenből, ami korábban valamiképpen a szentség világába soroltatott, mára fogyasztási cikket csináltak; terméket, ha úgy tetszik. Nincs ez másként a szexualitással sem, amelyre egyre korábban kezdik nevelni a gyermekeket, méghozzá az úgynevezett szexuális felvilágosítás keretein belül.

Szerda délelőtt a Kossuth Rádió Vendég a háznál című – gyermeknevelésről szóló – műsorában a szexuális felvilágosításról volt szó. Ez a téma borzasztóan bonyolult és felelősségteljes, amely – ha kicsúszik az óvó felügyelet alól – óriási veszélyt jelenthet gyermekeink lelki egészségére nézve.

Amit a rádió műsorában hallottunk, az egészen elképesztő volt. Egy konzervatív német szociológussal, Gabriele Kuby-val beszélgettek a németországi, és az általánosságban nyugati világban bevett szexuális felvilágosításokról. Kuby elmondta, hogy Németországban a gyermekek 9 éves korukban már tanulnak a fogamzásgátlásról, megtanítják nekik az óvszer használatát – műanyag „eszközök” segítségével. Mindezt a WHO, az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének idevágó szabványai alapján teszik. A WHO ajánlása szerint a gyermekeket 4 éves korukban meg kell tanítani az önkielégítésre.

loading…


Azok a szülők, akik ezt ellenzik, és kiveszik gyermekeiket ezekről az órákról, pénz- és börtönbüntetésre számíthatnak. A hatóságok és az iskola törvény elé állítják a szülőt, meghurcolják az egész családot; azzal fenyegetik a szülőket, hogy állami gondozásba kerülnek a gyermekeik, ha kihagyják a szexuális felvilágosításnak ezt a formáját.


A német gyermekek felvilágosítása az óvodában kezdődik. Szexuális játékokat játszatnak a gyermekekkel, az óvónők hathatós támogatásával. 4 éves korukig már hallaniuk kell a kicsiknek az azonos neműek szexualitásáról. Mindenfajta szexuális beállítottságot elfogadtatnak velük, a perverziókat pedig bőségesen kibeszélik és megmutatják a gyermekeknek. 9-12 éves korig a német gyermekeknek tanulniuk kell a szexuális jogokról. Németországban minden hatodik kislányt, és minden tizedik kisfiút ért már valamilyen szexuális bántalmazás.

loading...

Itt tart ma a dicső Nyugat, amelyhez egyesek még igazodni szeretnének!

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Nem túlzás ezeket a dolgokat szexuális felvilágosítás helyett megrontásnak nevezni. Az ártatlan gyermek fejlődésében törést okoznak, „biztonságos szex” oktatásának leple alatt elveszik tőlük a gyermekkorukat. Az, hogy egy 10 éves fiatal a transzvesztiták jogairól és a saját neme megválasztásának jogi hátteréről hall, nagyon beszédes. Az egész arról szól, hogy totális háborút indítsanak az ember ellen, megkérdőjelezve mindent, ami értékes.

Felnőttként ezeknek a gyermekeknek elenyésző része lesz maradéktalanul egészséges, döntő többségük nyitott lesz az aberráltság különböző válfajaira; harcolni fog a homoszexuálisok és egyéb deviáns viselkedési formával fellépők jogaiért. Meggyűlöltetik velük a családi közösséget, a tiszta szeretetet, és végül szembeállítják ezeket az embereket saját magukkal.

Egy reményünk van. Az, hogy ennek az Európának lassan vége! Jó hír, hogy az individualista szemétdomb feléli önmagát. Az a világ, ahol a közösségeket ilyen állatias kegyetlenséggel tördelik szét, nem sokáig maradhat fent. És itt már nincs is szó közösségről: az embert magát ássák alá belülről. Ha eddig még nem volt tiszta: ezek a világszervezetek nem az emberekért, hanem az emberek ellen vannak, egy brutális szabadkőműves rombolási program megvalósítására hozták létre őket. A közelgő összeomláson túl még egy reményünk van: a népi és közösségi alapozású társadalmi háttérrel rendelkező, emelkedőben lévő világhatalmak. A jövőt ők jelentik!

loading…


Egerszegi Gyula

Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
HÁT ILYEN PEDIG NINCS IS!
HÁT ILYEN PEDIG NINCS IS!

HÁT ILYEN PEDIG NINCS IS! No comment...Ehhez tényleg nem tudunk mit hozzáfűzni.  NEM TUDJUK, HOGY SÍRJUNK, VAGY NEVESSÜNK! VIDEÓ ALÁBB! Kattints, és...

SZTÁROK FOTÓI A RÉPÁS-PROSTIÜGY AKTÁJÁBAN.
SZTÁROK FOTÓI A RÉPÁS-PROSTIÜGY AKTÁJÁBAN

SZTÁROK FOTÓI A RÉPÁS-PROSTIÜGY AKTÁJÁBAN Műsorvezető, üzletember párja is szerepel a prostiügy aktáiban. Íme, a Répás-ügy listája – egy politikus...

Close