FRISS FELMÉRÉS: TÖBB MINT HAT ÉVE NEM VOLT ILYEN BOLDOG AZ ORSZÁG!

Jó híreket kaptunk! Boldog az ország!

 

Elkészült az év első Medián-felmérése, amely szerint a magyarok 2010 ősze óta nem voltak annyira elégedettek a sorsukkal, a kormánnyal és Orbán Viktorral, mint most – írja a Hvg.hu.

 

Figyelem! Az oldal alján te is elmondhatod a véleményed egy szavazás formájában!

loading…


A kutatásból kiderül: továbbra is elsöprő a Fidesz fölénye, ami a „biztos” szavazók körében 60 százalékos támogatottságot jelent. Érdekesség, hogy pár héttel megjelenése után a Momentum Mozgalom a választani tudó „biztos” szavazók 2 százalékát tudhatja maga mögött.

Mint kiderült,

„a válaszadók 46 százaléka érezte úgy, hogy az országban jó irányba mennek a dolgok. A derűlátók aránya utoljára 2010 őszén állt ilyen magasan, igaz, jelenleg is hajszálnyival többen (48 százalék) vannak azok, akik pesszimistán látják Magyarország helyzetét”.

Orbán Viktor személyes népszerűsége 5 százalékkal erősödött, így most 49 százalékon áll és vezeti a listát. Mögötte a második Botka László, a harmadik pedig Szél Bernadett LMP-társelnök.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

De az is először fordul elő 2010 óta, hogy minden második válaszadó jónak vagy nagyon jónak értékelte a kormány munkáját.

Te elégedett vagy Magyarország teljesítményével? Szerinted az országban jó irányba mennek a dolgok?

Megnézem az eredményeket

Loading ... Loading ...

loading…Szólj hozzá

Hozzászólás