FIGYELJ, MERT EZ BÁRKIVEL MEGTÖRTÉNHET!

FIGYELJ, MERT EZ BÁRKIVEL MEGTÖRTÉNHET!

FIGYELJ, MERT EZ BÁRKIVEL MEGTÖRTÉNHET!

[good_old_share]

Zsuzsa Zsoldos – Tegnap délelőtt a városban volt dolgom Gödöllőn.

A SPAR parkolóból indultam hazafelé a Kossuth Lajos utcán balra kanyarodva. A kínai étterem előtt állva vártam a kocsimmal a lámpa zöldre váltását.a Dózsa György út sarkánál s egyenesen folytatni az utam.

 

loading...

Egyszer csak egy csapzott frizurás, magas, ápolatlan ember tűnt elő a semmiből, határozott mozdulattal fel akarta tépni a a kocsim anyós ülésénél az ajtót…kopogott, s mutogatott a kezével. Szerencsére le volt nyomva az ajtó zárja, így nem tudott beülni.Még mondtam is neki, na az nincs nyitva…le van nyomva a gomb.

loading…


Nem hagyta ennyiben, s ütötte az ablakom, mindenáron be akart ülni az autómba, azt láttam rajta. Rángatta, tépte a nyitókart…nagyon megijedtem, közben.észrevettem, zöld a lámpa…gyorsan kellett döntenem, mert át akartam érni a zöldön, de szinte gondolkodni sem tudtam, annyira féltem.

Féltem, nehogy a kocsim alá kerüljön, s baj legyen. Átvillant az agyamon annak a fiatal lánynak az esete, akinek itt az egyetemi bejárónál pattant be a kocsijába egy fiatal srác…(tudjuk mi lett a vége).

Megálltam egy parkolóban, s gondolkodtam, mi volt ez, felhívtam a rendőrséget, bejelentettem hogy ez történt.

 

Azt mondta a telefont felvevő hölgy, hogy mindezt leírja, s elküldi az illetékeseknek.

loading...

Nem tudtam megnyugodni, visszamentem gyalog, s kérdezősködtem a boltokban, ismeri-e valaki az illetőt. Többen közölték, hogy igen, s félnek az illetőtől a környéken. Az egyik boltos elmondta, hogy a vonaton nem is olyan régen egy hölgy nyakához kést tartott.

Újra hívtam a rendőrséget, s elmondtam ezeket is. megkérdezték a nevem, de az elérhetőségem nem. Én mondtam, hogy azért hívtam őket, ha bármi történne jelezzem, hogy miket csinál ezen személy.

Azon gondolkodtam, hogy mi van ha mindez akkor történik, ha az unokáim mögöttünk ülnek… Próbálom feldolgozni amit átéltem. Olyanok cikáznak bennem, hogy mi van ha nincs lenyomva az ajtón a gomb, mi van ha beül, mit csináltam volna, stb., stb…

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A családom azt mondta, ilyenkor hagyjam az autót, s ugorjak ki, s hívjak segítséget..

Töprengtem, hogy megosszam-e itt a facebookon vagy sem. Végül többek tanácsára is, megteszem.Csupán azért is, ne autózzon senki úgy, hogy nincs lezárva kocsijában az ajtók biztonsági zárja.

Sajnos itt ének köztünk az ilyen emberek, s bárkivel, bármikor megtörténhet…Zsuzsa Zsoldos.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
650.000 FT LEHET A MAGYAROK ÁTLAGFIZETÉSE!
650.000 FT. LEHET A MAGYAROK ÁTLAGFIZETÉSE!

650.000 FT LEHET A MAGYAROK ÁTLAGFIZETÉSE! [good_old_share] Az MNB javaslatcsomag szerint jöhet a 650 ezer lehet az átlagfizetés, igaz 8...

DEVIZAHITELEK: A LOPOTT PÉNZ VISSZAJÁR-A BANKOK KUSSOLNAK!
DEVIZAHITELEK: A LOPOTT PÉNZ VISSZAJÁR-A BANKOK KUSSOLNAK!

DEVIZAHITELEK: A LOPOTT PÉNZ VISSZAJÁR-A BANKOK KUSSOLNAK! [good_old_share] Micsoda döntés: visszajár minden pénz – Semmisnek nyilvánították a svájci frank alapú...

Close